Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Wie is Sam Ryder, de ‘langharige hippie' die ei zo na het Songfestival won? “Sia stuurde. Bleek dat Justin Bieber me had aangeraden”

MuziekTweede op het Songfestival, maar volgens velen de échte winnaar: Sam Ryder. De Britse zanger moest de duimen leggen voor Oekraïne, maar zonder de oorlog had z’n popsong ‘Space Man’ weleens de bovenhand kunnen halen. De zelfverklaarde hippie maakte zo eigenhandig een einde aan het jarenlange aanmodderen van het VK op het Songfestival. Niet slecht voor een sessiemuzikant die zich tijdens corona verveelde, en dan maar covers begon te posten op TikTok.

  1. Beyoncé geeft voorproefje van ‘RENAISSANCE’ met gloednieuwe single ‘BREAK MY SOUL’
    MUZIEK

    Beyoncé geeft voorproef­je van ‘RENAISSAN­CE’ met gloednieu­we single ‘BREAK MY SOUL’

    Het is nog maar van gisteren geleden dat Beyoncé (40) de komst van haar leadsingle ‘BREAK MY SOUL’ aankondigde en vandaag is het al zover: de zangeres heeft onze oren gezegend door haar fans - de BeyHive - een voorproefje te geven van haar aankomende plaat. Met de lyrics “And I’m on that new vibration / I'm building my own foundation” heeft de nieuwste release het potentieel om een catchy anthem vol zelfvertrouwen te worden. Of de vijftien andere nummers op ‘RENAISSANCE’ diezelfde zwevende en dansbare toon verderzetten, komen we op 29 juli te weten.