Dietert Bernaers en Luc Beernaert op het concert van The Rolling Stones.
Volledig scherm
PREMIUM
Dietert Bernaers en Luc Beernaert op het concert van The Rolling Stones. © RV

Was ticket van 489 euro het waard? Onze reporters vergeleken goedkoopste en duurste plaatsen voor The Rolling Stones

MuziekGisteravond vond hét concert van de zomer plaats: The Rolling Stones in het Koning Boudewijnstadion. Twee van onze reporters zaten in het publiek, de ene vooraan met het duurste ticket van 489 euro, de andere helemaal achteraan met het goedkoopste kaartje van 99 euro. Op zoek naar het antwoord op de vraag: is het verschil in ‘satisfaction’ navenant?

35 reacties

 • patrick isenborghs

  3 maanden geleden
  heb ze ooit gezien in de kuip in nederland en het was geweldig maar zoveel geld zoals de tickets nu kosten heb ik er niet voor over
 • Willy Callens

  3 maanden geleden
  Fantastische band, prijs is wat de gek er voor wil geven natuurlijk. Maar ach, straks de verwarming een graadje lager, dan kan er opnieuw een euro uitgespaard worden. Zo te zien is er in ieder geval nog wat marge voor nog wat hogere prijzen een volgende keer want ‘ze zijn het waard’.
 • Ivo Mous

  3 maanden geleden
  Zoveel geld is geen enkele zanger waard om aan een optreden te besteden.
 • Gratienne D´Hondt

  3 maanden geleden
  Als je dat kan betalen en je doet dat graag waarom niet
 • karin verwimp

  3 maanden geleden
  Ieder zijn meug maar ik ben geen fan. In heel hun carrière hebben ze maar 1 nummer uitgebracht dat ik weet te waarderen. En ik ben nochtans een liefhebster van (hard)rock en metal.
 1. Harry Styles breekt records met zijn monsterhit ‘As It Was’ én zijn nieuwste film
  Muziek

  Harry Styles breekt records met zijn monsterhit ‘As It Was’ én zijn nieuwste film

  Zijn succes lijkt geen grenzen te kennen. Harry Styles (28) breekt records met zijn gigantische hit ‘As It Was’. Al vijftien weken lang prijkt hij op nummer één in de Amerikaanse Billboard Hot 100, en zo markeert hij een nieuw record voor zijn thuisland. De wereldster is de eerst Brit ooit die dat klaarspeelde, meldt BBC. Tel daarbij nog eens een nieuwe succesfilm, en Harry mag zich dé ster van het moment noemen.