Tomorrowland
Volledig scherm
© Tomorrowland

Waarom Tomorrowland ook na twee jaar zonder editie het allermafste en beste festival ter wereld is gebleven

TomorrowlandGeen virus dat Tomorrowland klein krijgt. Wat een waanzinnig feest om na drie digitale edities opnieuw het enige echte festival te mogen beleven. Gelukszoekers vanover de hele wereld constateerden drie weekends lang dat er in de Rupelputten onder De Schorre al lang geen klei meer zit, maar puur goud. Als enkele uitstekende andere (Belgische) festivals Champions League spelen, dan vertoeft Tomorrowland in een zelf opgerichte supercompetitie. Op eenzaam hoog niveau. Hoe het team van TML corona het hoofd bood en er in 2022 simpelweg nog maffer en grandiozer op is geworden.

14 reacties

 • Kristine Delacourt

  2 maanden geleden
  Lijkt erg energiezuinig allemaal.
 • Paul Boutsen

  2 maanden geleden
  Muziek? Niets van gehoord. Elektronische boem-boem spelletjes en politici die veel verdiend hebben met een weekendje extra toe te laten. Maar de gewone burger, lokale bewoner, zal geen eurocent zien van deze miljoenen zaak. de politieke partijen daarentegen...zoals straks met pukkelpop waar de Vlaming alle kosten van door corona afgelaste speeltjes ook al heeft betaald.
 • Gery Stertje

  2 maanden geleden
  no way terug 3 weekends , woon in vogelvlucht op 100m van het hoofdpodium en elke vrijdag-,zaterdag- en zondagavond trillen de ramen en dreunt de bas zo hard dat ge het in uw botten voelt , elk jaar opnieuw worden wij hier gegijzeld van begin juni tot eind augustus maar ja , ne mens moet verdraagzaam zijn hé , en dan paaien ze de buurtbewoners(heel ruim begrip) met een buurtfeest ... pure omkoperij
 • Rudy Huybens

  2 maanden geleden
  muziek? komen daar dan muzikanten die zelf hun teksten en muziek schrijven? of zijn het ventjes met een laptop? deze laatsten zijn geen muzikanten
 • Jaymie Vlaeminck

  2 maanden geleden
  Veel show, veel licht, vuurwerk, grote podia, maar geen muziek. Enkel hoempa, elektronische muzak. Niet te geloven hoe snel de jeugd tevreden is. Geef mij maar echte muziek. Zo. Nu even Neil Young opzetten.
 1. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  2

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.