Tomorrowland
Volledig scherm
© Tomorrowland

Waarom Tomorrowland ook na twee jaar zonder editie het allermafste en beste festival ter wereld is gebleven

TomorrowlandGeen virus dat Tomorrowland klein krijgt. Wat een waanzinnig feest om na drie digitale edities opnieuw het enige echte festival te mogen beleven. Gelukszoekers vanover de hele wereld constateerden drie weekends lang dat er in de Rupelputten onder De Schorre al lang geen klei meer zit, maar puur goud. Als enkele uitstekende andere (Belgische) festivals Champions League spelen, dan vertoeft Tomorrowland in een zelf opgerichte supercompetitie. Op eenzaam hoog niveau. Hoe het team van TML corona het hoofd bood en er in 2022 simpelweg nog maffer en grandiozer op is geworden.

14 reacties

 • Kristine Delacourt

  2 maanden geleden
  Lijkt erg energiezuinig allemaal.
 • Paul Boutsen

  2 maanden geleden
  Muziek? Niets van gehoord. Elektronische boem-boem spelletjes en politici die veel verdiend hebben met een weekendje extra toe te laten. Maar de gewone burger, lokale bewoner, zal geen eurocent zien van deze miljoenen zaak. de politieke partijen daarentegen...zoals straks met pukkelpop waar de Vlaming alle kosten van door corona afgelaste speeltjes ook al heeft betaald.
 • Gery Stertje

  2 maanden geleden
  no way terug 3 weekends , woon in vogelvlucht op 100m van het hoofdpodium en elke vrijdag-,zaterdag- en zondagavond trillen de ramen en dreunt de bas zo hard dat ge het in uw botten voelt , elk jaar opnieuw worden wij hier gegijzeld van begin juni tot eind augustus maar ja , ne mens moet verdraagzaam zijn hé , en dan paaien ze de buurtbewoners(heel ruim begrip) met een buurtfeest ... pure omkoperij
 • Rudy Huybens

  2 maanden geleden
  muziek? komen daar dan muzikanten die zelf hun teksten en muziek schrijven? of zijn het ventjes met een laptop? deze laatsten zijn geen muzikanten
 • Jaymie Vlaeminck

  2 maanden geleden
  Veel show, veel licht, vuurwerk, grote podia, maar geen muziek. Enkel hoempa, elektronische muzak. Niet te geloven hoe snel de jeugd tevreden is. Geef mij maar echte muziek. Zo. Nu even Neil Young opzetten.
 1. The Weeknd speelt thuismatch in Toronto voor 90.000 uitzinnige fans: “Ze zullen me van het podium moeten sleuren”
  Play
  Muziek

  The Weeknd speelt thuismatch in Toronto voor 90.000 uitzinnige fans: “Ze zullen me van het podium moeten sleuren”

  The Weeknd sloot zaterdagnacht zijn ‘After hours till dawn’-tournee af in Toronto. Na uitverkochte optredens in de grootste Amerikaanse stadions was het slot weggelegd voor de thuisstad van de Canadese artiest. In een spectaculair decor vuurde de superster in 100 minuten niet minder dan 29 nummers op 90.000 uitzinnige fans af. Die bejubelden hem vanaf de eerste noten. “I want to do this for the rest of my life”, klonk het. We hopen dat dit een plechtige belofte is, met snel een Europees vervolg.
 1. Na Oscar and the Wolf komen ook Dimitri Vegas & Like Mike met WK-lied voor Rode Duivels: “Fans moeten weer geloven in deze gouden generatie”
  Play
  Muziek

  Na Oscar and the Wolf komen ook Dimitri Vegas & Like Mike met WK-lied voor Rode Duivels: “Fans moeten weer geloven in deze gouden generatie”

  “Showing the world what we try to achieve, we have to believe.” Met die duidelijke boodschap sturen Dimitri Vegas (40) en Like Mike (36) de Rode Duivels naar het WK in Qatar. Met hun supportersnummer ‘Believe’ willen ze het geloof in ons nationaal elftal herstellen. “Soms lijkt het alsof de Gouden Generatie verdwenen is, maar we willen de supporters opnieuw laten inzien wat voor topelftal we hebben.”