Hooverphonic liet geen sterke indruk na tijdens de finale van het Songfestival.
Volledig scherm
PREMIUM
Hooverphonic liet geen sterke indruk na tijdens de finale van het Songfestival. © ANP

Waarom kon ons land opnieuw niet scoren op het Songfestival? “Zolang we op veilig spelen, zullen we nooit potten breken”

SongfestivalMet amper drie punten van het publiek en een negentiende plaats tout court werd de finale van het Songfestival gisteren een koude douche voor Hooverphonic. Het is daarmee de zoveelste Vlaamse inzending die geen overtuigende indruk kan maken tijdens de liedjeswedstrijd. Zaten Alex, Geike en Raymond echt op  ‘the wrong place’ of is er een andere verklaring? Enkele experten geven tekst en uitleg. “Het is niet omdat iets past bij de luistersessies van Radio 1, dat het ook overeind blijft op het Songfestival.”

102 reacties

 • Deville Cleyman

  2 jaar geleden
  Waarom sturen ze natalia niet zij zing goed en kan wel winnen
 • Karl Huysmans

  2 jaar geleden
  Omdat Belgen altijd denken dat ze in alles de beste zijn,om daarna diep te vallen. Zal op het EK voetbal niet anders zijn.
 • marc van de poel

  2 jaar geleden
  Ik vond de 19 de plaats nog een succes.
 • dieudone Vandersmissen

  2 jaar geleden
  Mms volgend jaar Koen crucke sturen samen met Regi.
 • Jean-Claude Van Meirhaeghe

  2 jaar geleden
  Belgie is veel te saai met liedjes, die denken het klinkt goed maar dat is het niet, ik had het liedje maar 1 keer gehoord en dacht dit wordt niets, het verwondert mij dat ze oo de 19 plaats zaten, voor mij was het een flop. Volgende keer iets meer gedurfder en gewaagder dan gaan ze zeker winnen maar dan is de vraag waar en hoe gaan ze dit geven want er is geen zaal groot genoeg