Clouseau
Volledig scherm
PREMIUM
Clouseau © Damon De Backer

“Voor het eerst in m'n leven kom ik thuis in een leeg huis”: Koen Wauters laat stukje van z'n ziel zien in nieuwe single

Muziek“Wist ik veel dat stil zo stil kon zijn. Wist ik veel dat leeg zo leeg kon zijn.” Vanaf vandaag weerklinkt Clouseau's nieuwste single 'Stil' en daarin zet Koen zijn ziel op een kier. Het aanstormende album 'Jonge wolven', hun ‘meest openhartige album ooit’, wordt een binnenkijker. “Ik leefde zonder zorgen, zonder vrees. Het is altijd veel te gemakkelijk geweest.”

 1. Pussy Riot-activiste ontsnapt uit Rusland door zich te vermommen als bezorgster

  Pussy Ri­ot-activiste ontsnapt uit Rusland door zich te vermommen als bezorgster

  Maria Alyokhina, de bekende activiste van de Russische punkband Pussy Riot die gisteren Rusland ontvluchtte, blijkt in Litouwen te zijn. Ze kon ontsnappen hoewel ze onder politietoezicht stond, meldt haar advocaat. Eerst wist ze uit huisarrest te ontkomen door zich te vermommen als een bezorgster. Daarna vluchtte ze met hulp van vrienden via Wit-Rusland naar Litouwen, beschrijft ze in een interview met ‘The New York Times’.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.