Belgische rapper is hit op het internet.
Volledig scherm
Belgische rapper is hit op het internet. © YouTube

Vlaamse rapper wordt onverwachte hit op het internet

MuziekEsam Elgizi (21) is een waar fenomeen op het internet. De videoclip van zijn nummer 'My Game' kreeg op twee weken tijd al bijna 7000.000 views op YouTube. 

3 reacties

 • dirk clemeur

  5 jaar geleden
  Men verstaat hier geen bal van is dit Nederlands of Engels of is mijn gehoor verslechtert.
 • kelly schelck

  5 jaar geleden
  Dat hij eerst leert om zijn mond open te doen en wat fatsoen leert
 • Elisabeth Verret

  5 jaar geleden
  Je moet eens kijken wat er naast hem staat , ook niet veel kleren om t , lijf
 1. “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras
  Livios

  “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras

  Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.
 2. Natalia werkte voor nieuw album intensief samen met Bart Peeters: “We hebben veel diepe gesprekken gehad”
  MUZIEK

  Natalia werkte voor nieuw album intensief samen met Bart Peeters: “We hebben veel diepe gesprekken gehad”

  Op 21 april komt de nieuwe plaat van Natalia uit: ‘Hallelujah to the beat’. Voor haar nieuwste deuntjes werkte de zangeres een jaar lang intensief samen met Bart Peeters. Dat maakt het duo zelf bekend in ‘De Tafel van Vier’, waar ze vertellen over het samenwerkingsproces. “Het was superleuk om met hem in de studio te duiken. Bart kwam soms zelfs in zijn jogging werken. Het was een heel huiselijke sfeer”, onthult Natalia. “Als je het weet, hoor je in de melodieën een beetje Bart Peeters", merkt gastheer Gert Verhulst op.