Stan Van Samang en Metejoor.
Volledig scherm
PREMIUM
Stan Van Samang en Metejoor. © Damon De Backer/Rachel Schraven

Vlaamse artiesten zien aanvragen weer binnenstromen na desastreus jaar: “Het is zelfs vechten voor een vrije plaats”

MuziekWaar is da feestje? Overal, of toch binnenkort. Vlaanderen lijkt binnenkort één grote feestzone te worden, want zowat alle boekingskantoren zien de aanvragen voor optredens massaal binnenstromen. Opluchting bij de Vlaamse artiesten, die eindelijk weer aan de bak kunnen na een desastreus jaar zonder inkomsten. Wij vroegen de boekingskantoren naar hun populairste klanten, waarvoor ze precies geboekt worden en waarom de opstoot voor sommigen eigenlijk slecht nieuws is. “Eén trend is duidelijk: deze keer mag het wat meer zijn.”

0 reacties

 1. Rolling Stones waren niet op begrafenis van drummer Charlie Watts, maar maken wel tong-logo zwart
  Muziek

  Rolling Stones waren niet op begrafenis van drummer Charlie Watts, maar maken wel tong-logo zwart

  Mick Jagger, Ronnie Woods en Keith Richards konden niet bij de uitvaart van hun vriend Charlie Watts zijn vanwege de reisrestricties tussen het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. De Stones zaten al in Amerika toen Watts overleed, waardoor heen en weer reizen onmogelijk was. Watts overleed op 24 augustus op 80-jarige leeftijd en werd vorige week begraven in intieme kring, in zijn thuisstad Devon.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.