David Legreve
Volledig scherm
PREMIUM
© David Legreve

Vincent Van Trier, koning van de Carré: “Tienduizenden mensen op festivals en wij nog altijd dicht: dat zou toch héél bizar zijn?”

MuziekSeptember. Het is nog een hele zomer verder, maar dan wil Vincent Van Trier (38) ‘zijn’ discotheek Carré in volle glorie - en dus met zweterige lijven op de dansvloer - eindelijk terug openen. “Deze zomer mogen tienduizenden mensen naar festivals gaan. Het zou héél bizar zijn als ik dan dicht moet blijven. Tegen dan moet toch iedereen gevaccineerd zijn, dan is het toch veilig?”

35 reacties

 • Philippe Vanbelleghem

  1 maand geleden
  hoe lang gaan ze de mensen nog in de tang houden ? Het wort tijd dat dancings open gaan voor mensen die al volledig gevaccineerd zijn . Mensen hebben een uitlaatklep nodig . Ze gaan dan alles doen om TML te laten doorgaan met mensen van over de hele wereld . En wij gaan dan een 4 de golf hebben in september .
 • Stijn Vercarre

  1 maand geleden
  Geduld is een mooie deugd. Denk ook niet dat een discotheek heden de ideale plek is. Organiseer een Carré beach misschien...
 • Tom Stevens

  1 maand geleden
  Het zal wel weer op zijn Belgisch geregeld worden...corrupt land ons Belgenland...
 • Luc Cambre

  1 maand geleden
  Aan TML verdienen VEEL politiekers massa's geld !!! Waarom denkt ge dat de politiek rechtstreeks ingaat tegen de uitspraak van die Burgemeesters ???? Alles draait om geld , als gij de helft van uw inkomsten afgeeft aan een politieker moogt gij morgen opengaan !!!
 • Ilse Verlinden

  1 maand geleden
  75000 buiten op elkaar gepropt of een paar honderd binnen. Mmm, ik kies die van binnen denk ik, dat zijn er toch 74700 (x 4 dagen) minder, en ze komen niet van alle continenten.