David Legreve
Volledig scherm
PREMIUM
© David Legreve

Vincent Van Trier, koning van de Carré: “Tienduizenden mensen op festivals en wij nog altijd dicht: dat zou toch héél bizar zijn?”

MuziekSeptember. Het is nog een hele zomer verder, maar dan wil Vincent Van Trier (38) ‘zijn’ discotheek Carré in volle glorie - en dus met zweterige lijven op de dansvloer - eindelijk terug openen. “Deze zomer mogen tienduizenden mensen naar festivals gaan. Het zou héél bizar zijn als ik dan dicht moet blijven. Tegen dan moet toch iedereen gevaccineerd zijn, dan is het toch veilig?”

35 reacties

 • Philippe Vanbelleghem

  1 maand geleden
  hoe lang gaan ze de mensen nog in de tang houden ? Het wort tijd dat dancings open gaan voor mensen die al volledig gevaccineerd zijn . Mensen hebben een uitlaatklep nodig . Ze gaan dan alles doen om TML te laten doorgaan met mensen van over de hele wereld . En wij gaan dan een 4 de golf hebben in september .
 • Stijn Vercarre

  1 maand geleden
  Geduld is een mooie deugd. Denk ook niet dat een discotheek heden de ideale plek is. Organiseer een Carré beach misschien...
 • Tom Stevens

  1 maand geleden
  Het zal wel weer op zijn Belgisch geregeld worden...corrupt land ons Belgenland...
 • Luc Cambre

  1 maand geleden
  Aan TML verdienen VEEL politiekers massa's geld !!! Waarom denkt ge dat de politiek rechtstreeks ingaat tegen de uitspraak van die Burgemeesters ???? Alles draait om geld , als gij de helft van uw inkomsten afgeeft aan een politieker moogt gij morgen opengaan !!!
 • Ilse Verlinden

  1 maand geleden
  75000 buiten op elkaar gepropt of een paar honderd binnen. Mmm, ik kies die van binnen denk ik, dat zijn er toch 74700 (x 4 dagen) minder, en ze komen niet van alle continenten.
 1. Zangeres Babet schreef al nummers voor Demi Lovato en Pitbull: “Robbie Williams is echt een heel aardige man”
  PREMIUM

  Zangeres Babet schreef al nummers voor Demi Lovato en Pitbull: “Robbie Williams is echt een heel aardige man”

  Babette van Vugt (26), beter bekend onder haar artiestennaam Babet, scheert momenteel hoge toppen met ‘1 op Een Miljoen’, de hitsingle waar ze samen met Metejoor op te horen is. Maar de Nederlandse nachtegaal legde al een indrukwekkend parcours af. Op 18-jarige leeftijd schopte ze het tot de liveshows van ‘The Voice Holland’ en daarnaast schreef ze al nummers voor enkele wereldberoemde artiesten zoals Demi Lovato, The Chainsmokers en Pitbull. En ook over de toekomst is de zangeres optimistisch. “Als je niet meer kan dromen, kan je maar beter gewoon stoppen.”
 1. Sex Pistols in de clinch: gitarist en drummer klagen frontman Johnny Rotten aan
  Muziek
  10

  Sex Pistols in de clinch: gitarist en drummer klagen frontman Johnny Rotten aan

  De Sex Pistols zitten verstrikt in een bittere juridische strijd over muziekrechten. Gitarist Steve Jones en drummer Paul Cook klagen zanger John Lydon aan voor het Britse Hooggerechtshof. Er komt een tv-reeks over de punkband aan, maar Lydon - ook bekend als frontman Johnny Rotten - weigert toestemming te geven om daarin nummer van de Pistols te gebruiken. De reeks is geïnspireerd op een boek met de memoires van Steve Jones en daarin beschrijft de gitarist de zanger als een “vervelende kleine snotaap.”