Kobe Ilsen & Viktor Vehulst achter de draaitafels
Volledig scherm
Kobe Ilsen & Viktor Vehulst achter de draaitafels © Pieter-Jan Vanstockstraeten

Viktor Verhulst & Kobe Ilsen en Like Mike solo: Tomorrowland maakt line-up voor 2023 bekend

MuziekHet is meer dan een half jaar wachten voor Tomorrowland 2023 van start gaat, maar de organisatie heeft nu al de line-up bekendgemaakt. Op het programma staan een hoop oude bekenden, maar ook enkele nieuwe waarden.

 1. Natalia werkte voor nieuw album intensief samen met Bart Peeters: “We hebben veel diepe gesprekken gehad”
  MUZIEK

  Natalia werkte voor nieuw album intensief samen met Bart Peeters: “We hebben veel diepe gesprekken gehad”

  Op 21 april komt de nieuwe plaat van Natalia uit: ‘Hallelujah to the beat’. Voor haar nieuwste deuntjes werkte de zangeres een jaar lang intensief samen met Bart Peeters. Dat maakt het duo zelf bekend in ‘De Tafel van Vier’, waar ze vertellen over het samenwerkingsproces. “Het was superleuk om met hem in de studio te duiken. Bart kwam soms zelfs in zijn jogging werken. Het was een heel huiselijke sfeer”, onthult Natalia. “Als je het weet, hoor je in de melodieën een beetje Bart Peeters", merkt gastheer Gert Verhulst op.
 1. Natalia lost nieuw opzwepend nummer ‘Ready For The Ride’ (mét bijhorende videoclip)
  Muziek

  Natalia lost nieuw opzwepend nummer ‘Ready For The Ride’ (mét bijhorende videoclip)

  Dat Natalia (42) een muzikale comeback maakt in 2023 is intussen geen geheim meer. Zo zal ze haar 20-jarige carrière vieren tijdens een jubileumconcert in de Lotto Arena én zal ze uitpakken met een volledig nieuwe plaat. Deze verschijnt op 21 april, maar de Kempense zangeres maakt haar fans nu al graag warm. Na de release van het romantische nummer ‘When You Came By’, is het tijd voor het dansnummer: ‘Ready For The Ride’. Bekijk de bijhorende videoclip hierboven.