Verschillende verrassingsgasten en vuurwerk na de Red Hot Chili Peppers: herbeleef hier de laatste dag van Rock Werchter

MuziekRock Werchter 2022 sloot na vier dagen af met een topper van formaat: de Red Hot Chili Peppers. Ook op de laatste dag was het festivalpark goed gevuld. Onder een stralende zon genoten festivalgangers van onder andere Royal Blood, The Killers en Lost Frequencies. Herbeleef hier dag vier van Rock Werchter.

1 reactie

 • Marleen De Laender

  1 maand geleden
  Oohhhh ... soms, héél soms zou een mens toch zo'n 30 jaar jonger willen zijn. Geniet er van, mensen. Om het even hoe 'oud'.
 1. Verrassende #MeToo-verhalen van Opium: “Toen zijn we bepoteld door vrouwen...”
  Play
  MUZIEK

  Verrassen­de #Me­Too-verhalen van Opium: “Toen zijn we bepoteld door vrouwen...”

  Verrassing bij ‘Tien om te Zien’ komende zondag: de meidengroep Opium maakt een eenmalige comeback. Joyce De Troch, Katia Alens en Inge Moerenhout moesten daarvoor wel hard puzzelen met hun agenda’s. Showbits was erbij toen ze hun act opnieuw instudeerden en bij het uitkiezen van de outfits. Het trio draaide destijds de mannen graag om hun vinger en lieten niet met zich sollen, maar 23 jaar na datum hebben zij ook wel #metoo-anekdotes. Ze vertellen er alles over aan Jarne in een nieuwe Showbits.