Verschillende verrassingsgasten en vuurwerk na de Red Hot Chili Peppers: herbeleef hier de laatste dag van Rock Werchter

MuziekRock Werchter 2022 sloot na vier dagen af met een topper van formaat: de Red Hot Chili Peppers. Ook op de laatste dag was het festivalpark goed gevuld. Onder een stralende zon genoten festivalgangers van onder andere Royal Blood, The Killers en Lost Frequencies. Herbeleef hier dag vier van Rock Werchter.

1 reactie

 • Marleen De Laender

  1 maand geleden
  Oohhhh ... soms, héél soms zou een mens toch zo'n 30 jaar jonger willen zijn. Geniet er van, mensen. Om het even hoe 'oud'.
 1. De auto is te mijden: zo raak je makkelijk aan het Koning Boudewijnstadion om Coldplay te zien (en er ook weer weg)
  Muziek
  4

  De auto is te mijden: zo raak je makkelijk aan het Koning Boudewijn­sta­di­on om Coldplay te zien (en er ook weer weg)

  Op 5, 6, 8 en 9 augustus houdt de ‘Music of the Spheres World Tour’ van de Britse rockband Coldplay halt in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. De concerten zijn uitverkocht, dus de omgeving zal opnieuw op veel verkeer kunnen rekenen. Iets wat na het concert van Ed Sheeran zeer moeizaam verliep. Wij spraken met de Brusselse politie en zetten alvast op een rijtje hoe je best van en naar het stadion geraakt.
 2. Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrinker ben jij?
  HLN Shop

  Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrin­ker ben jij?

  De Belg gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag En dat is helemaal niet ongezond. In lage dosissen zou cafeïne het risico op hart- en vaatziekten, Alzheimer en huidkanker verminderen. Met zijn allen aan de koffie dan maar! Je kan het veelzijdige goedje op talloze manieren serveren en ook de zetwijze heeft een grote invloed op de smaak. Hoe bereid jij je favoriete kopje? HLN Shop zocht voor ieder type koffieslurper een bijpassend koffiezetapparaat.
 3. Johnny Depp en Jeff Beck beschuldigd van plagiaat
  MUZIEK

  Johnny Depp en Jeff Beck beschul­digd van plagiaat

  Johnny Depp (59) en zijn goede vriend Jeff Beck (78) worden beschuldigd van plagiaat in hun lied ‘Sad Motherfuckin’ Parade’. Het lied op hun gezamenlijke album ‘18' zou exacte teksten bevatten uit het gedicht ‘Hobo Ben' van de overleden gedetineerde en moordenaar Slim Wilson uit de Missouri State Penitentiary. Hij schreef het gedicht in de jaren zestig en in 1976 werd zijn poëzie opgenomen door folklorist Bruce Jackson.