Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © REUTERS

Verkoop muziekrechten Pink Floyd vastgelopen door ruzie

Het kan nog wel even duren voordat de muziekrechten van Pink Floyd zijn verkocht. Volgens de krant Financial Times (FT) is de verkoop tegen een muur aangelopen, onder meer door ruzie tussen de (oud-)bandleden van de rockband.

 1. KIJK. Rihanna deelt aandoenlijke video van zoontje

  KIJK. Rihanna deelt aandoenlij­ke video van zoontje

  Op Instagram heeft Rihanna (35) een throwback gedeeld van haar zoontje, wiens naam nog steeds een mysterie is. “Mijn zoon toen hij hoorde dat zijn (ongeboren) broer of zus wél mee mag naar de Oscars, en hij niet”, schreef Riri bij een reeks beeldmateriaal. Als eerste foto deelde ze een triestig beeld van haar zoon, gevolgd door een schattig filmpje en een foto aan de keukentafel. Daarop is te zien hoe de uk gefascineerd is door ‘Lift Me Up’, het nummer dat Rihanna maakte voor de Marvel-prent ‘Black Panther: Wakanda Forever’. Daarmee maakt de Barbadiaanse superster voor het eerst kans op een Oscar. Rihanna zal trouwens niet alleen over de rode loper van de awardshow schrijden, ze zal er eveneens optreden.
 1. Lizzo helpt fan met huwelijksaanzoek tijdens concert: “Kan ik een f*cking ‘ja’ krijgen?”
  Celebrities

  Lizzo helpt fan met huwelijks­aan­zoek tijdens concert: “Kan ik een f*cking ‘ja’ krijgen?”

  De Amerikaans zangeres Lizzo (34) heeft tijdens haar show in Glasgow een fan geholpen. De man stond helemaal vooraan en vroeg de zangeres om hulp bij zijn huwelijksaanzoek. Zijn vriend was er niet bij, maar kon de hele show wél volgen via FaceTime. Op videobeelden is te zien dat Lizzo de telefoon even overneemt: “Ryan, Grant wil je iets vragen”, zegt ze tegen de man aan de telefoon. Daarna volgt het huwelijksaanzoek en zegt de man ‘ja’. De hele zaal juicht en viert mee met het pasverloofde koppel.
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  5

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.