Commissaris Troy Finner van de politie van Houston (links) en burgemeester Sylvester Turner tijdens een persconferentie over de arrestatie van verdachte Patrick Xavier Clark.
Volledig scherm
Commissaris Troy Finner van de politie van Houston (links) en burgemeester Sylvester Turner tijdens een persconferentie over de arrestatie van verdachte Patrick Xavier Clark. © AP

Verdachte van moord op rapper Takeoff opgepakt

Een 33-jarige man die verdacht wordt van de moord op de Amerikaanse rapper Takeoff is opgepakt. De politiechef van Houston zei vrijdag tijdens een persconferentie dat de man donderdagavond werd gearresteerd en is aangeklaagd.

 1. Pukkelpop kondigt eerste headliner aan: Billie Eilish staat op vrijdag 18 augustus op het festival
  Muziek

  Pukkelpop kondigt eerste headliner aan: Billie Eilish staat op vrijdag 18 augustus op het festival

  “Billie is terug.” Het is met deze woorden dat de organisatie van Pukkelpop zonet hun eerste headliner bekendmaakte. Niemand minder dan Billie Eilish (21) staat er op vrijdag 18 augustus op het podium. De komst van zangeres werd bovendien op een originele manier aangekondigd. Woensdagochtend werd de naam van de artieste onthuld in een neon gehulde glazen container in Hasselt, de thuishaven van het festival.
 2. Vriendin van wijlen Aaron Carter hekelt Grammy’s, vanwege ‘vergeten’ eerbetoon: “Schandalig!”
  Celebrities

  Vriendin van wijlen Aaron Carter hekelt Grammy’s, vanwege ‘vergeten’ eerbetoon: “Schandalig!”

  Zondagavond vond de uitreiking van de 65ste Grammy Awards plaats in Los Angeles. Als vanouds vond er tijdens de ceremonie een ‘in memoriam’ plaats, om overleden sterren te eren. Maar zanger, en broer van Backstreet Boys-lid Nick, Aaron Carter, werd ‘vergeten’. En daar kunnen zijn vriendin Melanie Martin én zijn fans niet mee lachen. “Dit is onaanvaardbaar", klinkt het ontzet.
 3. INTERVIEW. Pommelien Thijs (21) na haar triomf op de MIA’s: “Rolmodel zijn voor meisjes: dat is mooi”
  PREMIUM
  5

  INTERVIEW. Pommelien Thijs (21) na haar triomf op de MIA’s: “Rolmodel zijn voor meisjes: dat is mooi”

  Ze dartelt door de showbizz alsof ze nooit iets anders deed en onderweg plukt ze de mooiste bloemen. Drie MIA’s, twee Gouden K’s. En dat op haar prille 21ste. Het gaat loeihard voor Pommelien Thijs. “Ik denk nog altijd dat niemand mij kent. Wie ligt er nou wakker van dat ik op meisjes val, redeneerde ik. Dat was een misrekening. Plots voelde ik dat ik wél een verschil kon maken voor sommige mensen.”