Justin Bieber, Angèle en Lil Nas X
Volledig scherm
Justin Bieber, Angèle en Lil Nas X © Reuters/Photo News/Charlotte Rutherford

Veel Lil Nas X en Olivia Rodrigo, maar waar zijn Billie Eilish en Adele? Naar deze muziek luisterde u het meest in 2021

MuziekBinnenkort wordt u weer om de oren geslagen met de Spotify-eindejaarslijstjes van uw internetvrienden. Bij de lancering van die ‘Spotify Wrapped’-campagne lost het streamingplatform ook de Belgische streamingcijfers van het afgelopen jaar. Exclusief bij HLN: dit zijn de artiesten, albums en nummers die u het meest streamde in 2021!

0 reacties

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Muziektalent van eigen bodem: dit zijn de negen finalisten van De Nieuwe Lichting 2022
  Muziek

  Muziekta­lent van eigen bodem: dit zijn de negen finalisten van De Nieuwe Lichting 2022

  Fien Germijns en Rik De Bruycker maakten maandag op Studio Brussel de negen finalisten bekend van De Nieuwe Lichting 2022, de jaarlijkse zoektocht van de radiozender naar nieuw muziektalent. Uit bijna 800 inzendingen werden ze geselecteerd door de muziekredactie van de Studio Brussel en een professionele jury. Luisteraars hebben vanaf nu een week lang de tijd om voor hun drie favorieten te stemmen. Wie uiteindelijk wint, wordt op maandag 31 januari tussen 17 en 18 uur bekendgemaakt.