De Grungblavers
Volledig scherm
De Grungblavers © Aiki Photography

Van The Starlings tot De Grungblavers: stream eens een concert bij je kroketten

MuziekGeen ‘stille nacht’ op vlak van muziek bij je kroketten en kalkoen deze kerst. Onze artiesten lieten hun muzikaal brein op volle toeren draaien om er op de valreep van ‘t jaar nog een creatief idee uit te fabriceren onder de vorm van livestreams. Van The Starlings tot Christoff en Stany Crets: een overzicht van wie je wanneer kan streamen. 

1 reactie

 • Thierry Piette

  4 weken geleden
  Ik heb net de show van Deep Bridge bekeken. Wondermooi in beeld gebracht. De grappige interventies van Stany erbij. Collectors item. Hopelijk komt die uit op DVD.
 1. Emotionele gesprekken in het callcenter van The Starlings: “Willen jullie één ding beloven? Blijf alsjeblieft voor altijd samen”
  PREMIUM
  Showbizz

  Emotionele gesprekken in het callcenter van The Starlings: “Willen jullie één ding beloven? Blijf alsje­blieft voor altijd samen”

  Het zijn de warmste stemmen van 't land, en ook hun hart blijkt over te lopen van solidariteit. The Starlings offerden gisteren een vrije zondag op om iedereen die hun nieuwste plaat kocht op te bellen voor een babbeltje. Zo ontpopten Tom Dice (31) en Kato Callebaut (29) zich tot een warm callcenter voor hun fans. "Dit geeft zóveel voldoening, je hoort hen echt opfleuren."
 1. Lize Feryn en Guga Baúl testen hoeveel geduld hun partner heeft met deze hilarische prank
  Play
  Da's Liefde

  Lize Feryn en Guga Baúl testen hoeveel geduld hun partner heeft met deze hilarische prank

 2. Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"
  Play

  Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"