Shakira en Jennifer Lopez tijdens de Super Bowl 2020 in Indianapolis.
Volledig scherm
PREMIUM
Shakira en Jennifer Lopez tijdens de Super Bowl 2020 in Indianapolis. © Getty

Van knullige drumbands tot topartiesten met politieke statements: zo groeide de halftime show van de Super Bowl uit tot hét popspektakel van het jaar

MuziekWat begon als een bescheiden intermezzo in de Super Bowl, de finale van de American-footballcompetitie, is uitgegroeid tot het allergrootste mondiale muziekspektakel. Zondag neemt zanger The Weeknd (30) de befaamde halftime shows voor z’n rekening. Hoe de Canadees zijn wereldhit ‘Blinding Lights’ ook vertolkt, zijn woorden liggen nu al op een goudschaal. Want de popshow van het jaar heeft ook steeds meer een politieke lading gekregen.

2 reacties

 • Luc Gorrebeeck

  2 maanden geleden
  Hoe zotter en hoe bloter hoe beter ! Al de rest is bijzaak !
 • Willem Sliggers

  2 maanden geleden
  Popspektakel van het jaar ? Dat word zo opgedrongen door de V.S. Een land waar er meer ontoerekeningsvatbare individu's rondlopen dan normale mensen ! American football is geen wereldsport ! Dat showtje errond is typisch amerikaans ! Wij hoeven dat toch niet te slikken !
 1. Antwerpse Jeff (26) brengt plaat uit voor Axwell van Swedish House Mafia: “Als puber stond ik nog voor hem te springen op Tomorrowland”
  PREMIUM
  ANTWERPEN/HEMIKSEM

  Antwerpse Jeff (26) brengt plaat uit voor Axwell van Swedish House Mafia: “Als puber stond ik nog voor hem te springen op Tomorrow­land”

  Op je zestien jaar staan springen op Swedish House Mafia aan het hoofdpodium van Tomorrowland en tien jaar later zelf muziek uitbrengen op het platenlabel van één van de drie Zweedse supersterdeejays. Een droom voor velen wordt werkelijkheid voor Jeff ‘Jay Bombay’ Monballiu (26) uit het Antwerpse Hemiksem. “Zelfs mijn beste maten vonden mijn allereerste producties barslecht.”
 1. Kürt Rogiers wou eigenlijk paus worden: "Heel dat Sint-Pietersplein riep voor hem, dat wou ik ook!"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers wou eigenlijk paus worden: "Heel dat Sint-Pieters­plein riep voor hem, dat wou ik ook!"

 2. Staf Coppens neemt in tranen afscheid van zijn broers
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens neemt in tranen afscheid van zijn broers