Tomorrowland
Volledig scherm
Tomorrowland © Joël Hoylaerts

Van een twerkende Natalia tot een emotionele Dimitri Vegas: dit was de tweede dag van Tomorrowland

FestivalsWat een dag, wat een feest, wat een menigte: de tweede dag van Tomorrowland was alweer een event om U tegen te zeggen. Van een twerkende Natalia tot een emotionele Dimitri Vegas: herbeleef hier alle hoogtepunten.

0 reacties

 1. IBE pakt uit met debuutalbum ‘Sweet Love’: “Oliver van ‘Bazart’ heeft enkele nummers geproducet”
  Muziek

  IBE pakt uit met debuutal­bum ‘Sweet Love’: “Oliver van ‘Bazart’ heeft enkele nummers geproducet”

  Het gaat Ibe Wuyts (20), alias IBE, voor de wind. In 2019 won hij ‘The Voice’, maar ondertussen verscheen hij al op het podium van Rock Werchter én Pukkelpop. Wat nog ontbreekt in dat lijstje? Een eigen plaat, maar daar komt officieel verandering in. Zijn debuutplaat ‘Sweet Love’ ligt vanaf aanstaande vrijdag in de winkelrekken. “Ik ben benieuwd naar de reacties”, aldus IBE.
 2. Jimmy van Get Ready! stelt zijn man voor: “Voor één keer mee op het podium”
  Play
  Muziek
  2

  Jimmy van Get Ready! stelt zijn man voor: “Voor één keer mee op het podium”

  Ook de meest succesvolle boysband van Vlaanderen keert terug naar het podium van ‘Tien om te Zien’. Get Ready! brengt niet alleen hun nieuwe single ‘Dansen’, maar ook hun grootste hit ‘Diep’. Al waren ze bij de repetitie nog niet voltallig en moest de partner van Jimmy mee het podium op. Al snel werd duidelijk dat hij geen ritmegevoel heeft en niet kan zingen. Maar dat leverde wel hilarische beelden op. Bekijk het in een nieuwe Showbits.