"Wanneer Paul Severs ‘Zeg ‘ns Meisje’ speelde, kwam zijn iconische zwarte gitaar naar boven. Deze akoestische gitaar lag aan de basis van één van Vlaanderens grootste hits.
Volledig scherm
PREMIUM
"Wanneer Paul Severs ‘Zeg ‘ns Meisje’ speelde, kwam zijn iconische zwarte gitaar naar boven. Deze akoestische gitaar lag aan de basis van één van Vlaanderens grootste hits. © Bernaerts

Van de gitaar van Paul Severs tot de game controller van Dimitri Vegas: deze muziekitems worden geveild voor zwaar getroffen concertsector

MuziekEen elektrische fiets van AC/DC, de gitaar van Paul Severs of een intiem diner in het midden van het Antwerpse Sportpaleis. Met deze en nog ruim 140 andere unieke items kunnen liefhebbers deze week op de veiling ‘BidforLIVE2020' niet alleen een stukje muziekgeschiedenis in huis halen, maar meteen ook de ‘backstage’ van diezelfde muziekwereld steunen. De opbrengst gaat naar de zwaarst getroffen en onzichtbaarste medewerkers in de concertsector: de podiumbouwers, geluidsmannen en boekingsagenten die nu al bijna een jaar werkloos thuiszitten.

1 reactie

  • Jean Schepens

    4 maanden geleden
    of het überhaupt zal storm lopen voor de gitaar van dhr. P. Severs is nog maar de vraag ; NJ
  1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!