Urbanus en echtgenote Nadine en dochter Liesa
Volledig scherm
PREMIUM
Urbanus en echtgenote Nadine en dochter Liesa © Kristof Ghyselinck

Urbanus viert halve eeuw carrière met album en blikt terug: “Ik heb veel gelachen, maar daar heb ik écht verdriet om gehad”

MuziekDe moppen blijven trommelen in zijn hoofd, maar weldra volgen weer liedjes. Urbanus viert een halve eeuw carrière met in ‘In Roer en Rep’. Niet op linoleum, wel op vinyl, en blikt daarbij ook graag terug... De meest onvergetelijke show uit zijn leven. Een gloriemoment in Nederland. Een nieuwe ode aan gezinsgeluk met vrouwlief Nadine, de beste grap van prins Laurent, maar ook die ene wonde die nooit heelt. “Daar heb ik écht verdriet om gehad.”

3 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Prachtig mens ...👍 Het ga je goed
 • luc verhaegen

  2 maanden geleden
  Grandioos in al zijn eenvoud. Diep respect.
 • Lucien Mertens

  2 maanden geleden
  Samen met Merckx onze beste!
 1. Lisa, de zus van Metejoor, pakt het Sportpaleis in tijdens Night of the Proms
  Play
  Muziek
  8

  Lisa, de zus van Metejoor, pakt het Sportpa­leis in tijdens Night of the Proms

  Zonder meer dé revelatie van deze ‘Night Of The Proms’ en helemaal uit de schaduw van haar populaire broer. Zus ‘Lisa’ porde ‘Metejoor’ destijds aan een zangcarriére te beginnen, maar kreeg gisteren op haar eentje het Sportpaleis op de knieën. Na een deelname aan ‘The Voice 2016' in het team van Bart Peeters nu uitpakken met ‘I Have Nothing’ van Whitney Houston: da’s lef en vooral veel talent. De zangeres oogstte het grootste applaus en werd zelfs na elke uithaal toegejuicht. Broer Joris (zie filmpje) filmde en was dolenthousiast. Net als de hele zaal.