Jan Jambon.
Volledig scherm
Jan Jambon. © Photo News

“Uiterlijk midden maart beslissing over zomerfestivals”

Muziek“Er is met de sector afgesproken dat er uiterlijk midden maart beslist wordt over de organisatie van de zomerfestivals.” Dat heeft Vlaams minister van Cultuur Jan Jambon (N-VA) donderdag in het Vlaams Parlement geantwoord op een vraag van Open Vld-parlementslid Stephanie D’Hose.

2 reacties

 • Joske Zeeuw

  2 dagen geleden
  Dan gaan ze beslissen op het moment dat de derde golf door het land raast, dat weten ze nu al. Dus vergeet de festivals maar. In 2022 zal het wel terug mogelijk zijn. Hetzelfde voor horeca, cinema e.d. Wie er anders over denkt is aan het dagdromen.
 • Roger Duyssens

  2 dagen geleden
  Hoe,kan men in deze context met zoveel nieuwe varianten waarvan men helemaal niets weet nu op zulke vraag een zinnig antwoord geven? Als Jambon een eerlijk realistisch politicus was moest hij nu ook al zeggen dat wat er beloofd was niet kan. Half maart is niet meer realististisch. Het is nu duidelijk dat men kan stellen dat 1 mei de datum is om te beslissen wat kan of wat niet kan.
 1. Bekijk hier het volledige kerstconcert van De Grungblavers
  Muziek

  Bekijk hier het volledige kerstcon­cert van De Grungbla­vers

  Op zoek naar wat sfeervolle muziek terwijl je die overdaad aan kroketjes probeert te verteren? Bekijk dan hier het kerstconcert van De Grungblavers, een twaalfkoppige band met onder meer Stany Crets, Jan Van Looveren, Gene Bervoets, Erik Goossens, Jean Bosco Safari, Luc Caals in de gelederen. Ze coveren nummers als ‘Hallelujah’ en ‘You Raise Me Up’, net als de kersthits pur sang zoals ‘Jingle Bells’ en ‘So This Is Christmas’. De opbrengst van de livestream op kerstavond, gaat trouwens integraal naar het goede doel Kamiano, een vzw die daklozen met kerst een feestmaal geeft.
 1. "Vier jaar toneelschool gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves
  Play
  Wat een jaar

  "Vier jaar toneel­school gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves

 2. Ria geeft opmerkelijke sekstip in 'Da's Liefde'

  Ria geeft opmerkelij­ke sekstip in 'Da's Liefde'