MANUEL OBADIA-WILLS/EPA
Volledig scherm
© MANUEL OBADIA-WILLS/EPA

Twee nieuwe namen op de affiche van Pukkelpop: Angèle en Anne-Marie komen naar het festival

MuziekNadat bekend raakre dat Billie Eilish opnieuw op het podium van Pukkelpop zal staan, kondigt de organisatie nu nog twee sterke vrouwelijke artiesten aan. Niemand minder dan Angèle en Anne-Marie vullen de affiche voor deze zomer aan. De twee dames spelen allebei op zaterdag 19 augustus op het hoofdpodium.

 1. ‘VanBurAl’-trio krijgt van Studio 100 eigen shows op festivals en in discotheken: “We kijken ernaar uit!”
  Muziek

  ‘VanBurAl’-trio krijgt van Studio 100 eigen shows op festivals en in discothe­ken: “We kijken ernaar uit!”

  Het was tijdens de afscheidsshows van Gert Verhulst (55) in het pop-up theater in Puurs al duidelijk: de fans krijgen geen genoeg van het komische trio ‘VanBurAl’, beter bekend als Van Leemhuyzen, meneer de burgemeester en Alberto Vermicelli. Daarom beslist Studio 100 om de bekende sidekicks van Samson nu ook eigen shows te geven. “Ze zijn volop bezig met de plannen", aldus Koen Crucke (71).
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.