Klaas De Scheirder
Volledig scherm
© Klaas De Scheirder

Tomorrowland bekijkt of editie 2021 uitgesteld kan worden naar einde van de zomer

FestivalsTomorrowland heeft concrete plannen om de editie van dit jaar niet zoals gepland in juli te houden, maar met zes weken uit te stellen naar eind augustus of begin september. De festivalorganisatie heeft ons bevestigd dat er gesprekken lopen met alle stakeholders en dat de nodige aanvragen zijn ingediend. “We willen nu echt kunnen opstarten en dit is een mogelijke piste”, stelt woordvoerster Debby Wilmsen.

40 reacties

 • karl van dyck

  2 jaar geleden
  Nu wordt duidelijk wat heel de opzet van Tommorowland van in den beginne was. Normaal is dit festival op een mum van tijd uitverkocht en alleen maar voor Belgen zoals vroeger. Maar het dient gewoon om zoveel mogelijk culturen samen te brengen en naar hier te halen, past volledig in het Multiculturele plaatje dat de overheid voor ogen heeft met Belgie. Eigen bevolking vist achter het net en buitenlanders krijgen voorrang met tickets. Iedereen moest er weg blijven
 • walter vermeulen

  2 jaar geleden
  Mensen zien het verkeerd tml ontvangt 200.000 om te organiseren die ze nie moeten terug betalen bij anuleren dus ze winnen altijd op voorhand al ondanks alles men weet goed genoeg dat dit niet doorgaat zelfs volgend jaar nie waarschijnlijk dit is gewoon verborgen staatssteun
 • Christian Eeckhout

  2 jaar geleden
  Is niet essentiel en is zoals in het verleden meermaals gebleken is benevens een enorme geluidsoverlast, ook de ideale plaats van wanorde, ordeverstoring , achtergelaten vuilnisberg en vooral een ideale plaats voor drugsgebruikers, dealers edg .
 • Mi Janssens

  2 jaar geleden
  Heeft er hier in België nog iemand verstand of willen we terug binnen zitten voor nieuwe golf met kerst- en nieuwjaar.
 • Anne Geerts

  2 jaar geleden
  Aub niet hé, dan begint het allemaal weer van voren af aan.
 1. KIJK. The 1975 kondigt Harry Styles aan als gastoptreden... maar dan verschijnt plots Lewis Capaldi
  Muziek

  KIJK. The 1975 kondigt Harry Styles aan als gastoptre­den... maar dan verschijnt plots Lewis Capaldi

  The 1975 neemt het publiek tijdens een concert in Newcastle goed beet. De laatste tijd nodigen ze grote gasten uit tijdens hun shows zoals Taylor Swift (33). Deze keer beloven ze de fans dat popster Harry Styles (28) op de planken zal staan, maar niets is minder waar. Plots verschijnt Lewis Capaldi (26), zanger én grappenmaker, op het podium om te zingen voor het publiek. De fans nemen het hem zeker niet kwalijk en kunnen er om lachen. Ze zingen luidkeels mee met zijn versie van ‘Love Story’, een van de grootste hits van Taylor Swift.
 2. IN BEELD. Robbie Williams pakt in gouden glitteroutfit met gemak Antwerps Sportpaleis in
  Muziek

  IN BEELD. Robbie Williams pakt in gouden glitterou­tfit met gemak Antwerps Sportpa­leis in

  “Let me entertain you", zingt Robbie Williams (48) in een van zijn grootste hits én dat is niet gelogen. Donderdagavond trakteerde de Britse zanger een nokvol Sportpaleis op één groot feestje. Hij viert met zijn ‘XXV tour’ 25 jaar op de planken als solo-artiest. Een rijke carrière met veel hoogte- maar ook dieptepunten. “Ik weet niet of ik hier zonder jullie had gestaan.”