Klaas De Scheirder
Volledig scherm
© Klaas De Scheirder

Tomorrowland bekijkt of editie 2021 uitgesteld kan worden naar einde van de zomer

FestivalsTomorrowland heeft concrete plannen om de editie van dit jaar niet zoals gepland in juli te houden, maar met zes weken uit te stellen naar eind augustus of begin september. De festivalorganisatie heeft ons bevestigd dat er gesprekken lopen met alle stakeholders en dat de nodige aanvragen zijn ingediend. “We willen nu echt kunnen opstarten en dit is een mogelijke piste”, stelt woordvoerster Debby Wilmsen.

40 reacties

 • karl van dyck

  8 maanden geleden
  Nu wordt duidelijk wat heel de opzet van Tommorowland van in den beginne was. Normaal is dit festival op een mum van tijd uitverkocht en alleen maar voor Belgen zoals vroeger. Maar het dient gewoon om zoveel mogelijk culturen samen te brengen en naar hier te halen, past volledig in het Multiculturele plaatje dat de overheid voor ogen heeft met Belgie. Eigen bevolking vist achter het net en buitenlanders krijgen voorrang met tickets. Iedereen moest er weg blijven
 • walter vermeulen

  8 maanden geleden
  Mensen zien het verkeerd tml ontvangt 200.000 om te organiseren die ze nie moeten terug betalen bij anuleren dus ze winnen altijd op voorhand al ondanks alles men weet goed genoeg dat dit niet doorgaat zelfs volgend jaar nie waarschijnlijk dit is gewoon verborgen staatssteun
 • chris eeckhout

  8 maanden geleden
  Is niet essentiel en is zoals in het verleden meermaals gebleken is benevens een enorme geluidsoverlast, ook de ideale plaats van wanorde, ordeverstoring , achtergelaten vuilnisberg en vooral een ideale plaats voor drugsgebruikers, dealers edg .
 • Mi Janssens

  8 maanden geleden
  Heeft er hier in België nog iemand verstand of willen we terug binnen zitten voor nieuwe golf met kerst- en nieuwjaar.
 • Anne Geerts

  8 maanden geleden
  Aub niet hé, dan begint het allemaal weer van voren af aan.
 1. Juline (7) kampt met onzekerheid, maar wordt verrast door Camille D’Hont: “Jij bent een prachtige meid”
  Play
  3

  Juline (7) kampt met onzeker­heid, maar wordt verrast door Camille D’Hont: “Jij bent een prachtige meid”

  In de reeks Kinderwens van HLN worden dromen van kinderen werkelijkheid. Deze week is het de beurt aan Juline, een 7-jarig meisje uit Zwevele. Ondanks haar jonge leeftijd heeft Juline al gekampt met onzekerheid en een laag zelfbeeld. Ze kijkt enorm op naar de personages uit #LikeMe. Ze droomt er dan ook van om een van de acteurs te ontmoeten... In bovenstaande video zie je hoe ze de verrassing van haar jonge leven beleeft.