Camille - 'Vuurwerk'
Volledig scherm
Camille - 'Vuurwerk' © RV

TikTok verwijdert video van Camille Dhont wegens ‘te naakt’: “Mag een meisje geen badpak meer dragen?”

MuziekZoals alle celebrities anno 2021 is ook de Vlaamse zangeres en actrice Camille Dhont (19) erg actief op social media. Toen ze vorige week haar fans gelukkig wilde maken met een ‘behind the scenes’-filmpje van de opnames van haar nieuwste videoclip ‘Vuurwerk’, viel ze echter bijna van haar stoel. TikTok verwijderde de video wegens ‘naaktheid en seksuele activiteit door volwassenen’. 

9 reacties

 • Alda Vanderstegen

  4 dagen geleden
  Je hebt nu eenmaal kleingeestige mensen.
 • Tamara Stinckens

  1 week geleden
  badpak ordinair goed dat ik dat weet. turn, fitnesspak is ook zo stof. geitenwollen bende niks gewend. triest. of jaloezie . dat jullie niet zo figuurtje hebben? waar wringt het schoentje?
 • Chantal Luyten

  1 week geleden
  Big tech is Rommel. Effectieve porno op tiktok laten ze door. Dit niet. Zo werken de andere reuzen YouTube, Facebook en Twitter ook.
 • joan vliegen

  1 week geleden
  Gelukkig staat het iedereen vrij zich uit te drukken op een manier die zich eigen is. Er heeft niemand te bepalen wat en hoe u zich aan iemand of iedereen toont. Prachtige vrouw. Schoonheid mag en zal zich nooit moeten verbergen. Proficiat Camille mooi gedaan.
 • Wim Stevaert

  1 week geleden
  Niemand is verplicht zijn foto/video op sociale media te plaatsen. Als je het niet bevalt (in dit geval Tiktok), plaats je er niks meer op. Zo simpel is het. Het is een privebedrijf die zelf mag beslissen, wat wel en niet is toegestaan.
 1. Kürt Rogiers wou eigenlijk paus worden: "Heel dat Sint-Pietersplein riep voor hem, dat wou ik ook!"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers wou eigenlijk paus worden: "Heel dat Sint-Pieters­plein riep voor hem, dat wou ik ook!"

 2. Staf Coppens neemt in tranen afscheid van zijn broers
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens neemt in tranen afscheid van zijn broers