Doja Cat droeg een nietsverhullende outfit op de VMA’s afgelopen weekend.
Volledig scherm
PREMIUM
Doja Cat droeg een nietsverhullende outfit op de VMA’s afgelopen weekend. © AP

TikTok-fame en bedenkelijke statements: dit is Doja Cat, de naaktste vrouw van de VMA's

ShowbizzVergeet Cardi B (27), Nicki Minaj (37) en Megan Thee Stallion (25). De hotste rapster van dit moment is niemand minder dan Doja Cat (24). Doorgebroken dankzij TikTok, en sinds zondag de vrouw die de naaktste outfit ooit droeg op de VMA’s. Toch is de artieste allesbehalve een onbesproken figuur. Vulde ze tot voor kort haar dagen met drugs gebruiken en deelnemen aan breakdancebattles, dan zorgt ze tegenwoordig wel voor relletjes door haar opmerkelijke uitspraken.

2 reacties

 • Jil Heirman

  1 jaar geleden
  Het ligt niet aan jou, Kelly Bracke. Daar komt het idd op neer op wat uitzonderingen na.
 • Kelly Bracke

  1 jaar geleden
  Ligt het aan mij of is de hele hedendaagse muziek business een inhoudsloze vleeskeuring geworden
 1. Rolling Stones waren niet op begrafenis van drummer Charlie Watts, maar maken wel tong-logo zwart
  Muziek

  Rolling Stones waren niet op begrafenis van drummer Charlie Watts, maar maken wel tong-logo zwart

  Mick Jagger, Ronnie Woods en Keith Richards konden niet bij de uitvaart van hun vriend Charlie Watts zijn vanwege de reisrestricties tussen het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. De Stones zaten al in Amerika toen Watts overleed, waardoor heen en weer reizen onmogelijk was. Watts overleed op 24 augustus op 80-jarige leeftijd en werd vorige week begraven in intieme kring, in zijn thuisstad Devon.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).