Pukkelpop
Volledig scherm
Pukkelpop © Photo News

TicketSwap is geen optie: zo kan jij jouw tickets voor Pukkelpop wél doorverkopen

FestivalNadat er meer dan 16.000 tickets voor Rock Werchter 2022 verkocht werden op TicketSwap, ziet het er niet naar uit dat dit ook zal gebeuren voor Pukkelpop. Tickets van het populaire festival (doorver)kopen is namelijk niet mogelijk via het platform. Maar voor de mensen die toch graag een ticket willen kwijtspelen of juist aanschaffen, komt het festival wel met een eigen oplossing.

1 reactie

 • Steven vuegen

  1 maand geleden
  Grapjassen zijn het...festival is totaal niet uitverkocht. Verkopers kunnen via hen het ticket enkel aanbieden aan de originele prijs + 16euro omboekkosten..wie wil dat nu betalen? Bijgevoelg is de verkoper ook nog eens genaaid..
 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. Harry Styles breekt records met zijn monsterhit ‘As It Was’ én zijn nieuwste film
  Muziek

  Harry Styles breekt records met zijn monsterhit ‘As It Was’ én zijn nieuwste film

  Zijn succes lijkt geen grenzen te kennen. Harry Styles (28) breekt records met zijn gigantische hit ‘As It Was’. Al vijftien weken lang prijkt hij op nummer één in de Amerikaanse Billboard Hot 100, en zo markeert hij een nieuw record voor zijn thuisland. De wereldster is de eerst Brit ooit die dat klaarspeelde, meldt BBC. Tel daarbij nog eens een nieuwe succesfilm, en Harry mag zich dé ster van het moment noemen.