Teleurgestelde gezichten bij signeersessie K3

VideoEr was de afgelopen dagen veel reclame gemaakt voor de signeersessie van K3 op de Boekenbeurs in Antwerpen. Honderden mensen stonden vanochtend om 10 uur aan te schuiven om Antwerp Expo zo snel mogelijk binnen te geraken om dan naar hal 4 te lopen om daar opnieuw te wachten tot Hanne, Marthe en Klaasje van K3 arriveerden.

 1. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Lannoo betreurt "sekserolbevestigende" Ladies Night op Boekenbeurs

  Lannoo betreurt "sekserol­be­ves­ti­gen­de" Ladies Night op Boeken­beurs

  Uitgeverij Lannoo verontschuldigt zich voor de "Ladies Night" die gepland stond tijdens de komende Boekenbeurs en erkent dat het programma ervan "te eenzijdig en sekserolbevestigend" was. De ondertitel van de activiteit was "Alles wat je wil weten over poetsen, wassen en strijken" en dat leidde de voorbije dagen tot heel wat kritiek op sociale media, onder meer van staatssecretaris voor Gelijke Kansen Elke Sleurs (N-VA). De activiteit werd inmiddels van de website gehaald.