Taylor Swift
Volledig scherm
Taylor Swift © AFP

Taylor Swift brengt in november nieuwe versie van ‘Red’ uit

MuziekTaylor Swift (31) presenteert nog dit jaar een heruitgave van haar vierde album ‘Red’ uit 2012. De nieuwe versie is de tweede in een serie van heruitgaven die ze onder haar eigen naam uitbrengt en ligt op 19 november in de winkel.

 1. Winnen Niels Destadsbader en Regi samen een Radio 2 Zomerhit? Dit zijn de genomineerden
  Muziek
  9

  Winnen Niels Destadsba­der en Regi samen een Radio 2 Zomerhit? Dit zijn de genomineer­den

  Zonet maakte Radio 2 bekend welke tien artiesten kans maken op de Radio 2 Zomerhit 2021. Karolien Debecker belde in ‘Zot veel zomer’ alle genomineerden op om hen te verrassen met hun nominatie. Kunnen Niels Destadsbader en Regi, na hun aparte overwinningen de vorige jaren, nu samen een nieuwe trofee op hun naam schrijven? Of zal jong talent als The Starlings, Metejoor of Camille het beeldje kunnen verzilveren?
 2. “4 afzonderlijke evenementen met elk hun eigen muzikale invulling”: organisatie van Pukkelpop komt met alternatief evenement
  Festival
  6

  “4 afzonder­lij­ke evenemen­ten met elk hun eigen muzikale invulling”: organisa­tie van Pukkelpop komt met alterna­tief evenement

  Pukkelpop zelf gaat dit jaar jammer genoeg niet door, maar de organisatie komt wél met een alternatief op de proppen. Dat maakten ze zonet zelf bekend op hun sociale media. Vanaf donderdag 19 augustus tot en met zondag 22 augustus kunnen muziekliefhebbers terecht op Pukkelpopkwartier: vier afzonderlijke evenementen met elk hun eigen muzikale invulling op de Muziekodroomsite in Hasselt.