Jelle Cleymans en Cara Van der Auwera maken met Spring een comeback op de Rewind Party.
Volledig scherm
Jelle Cleymans en Cara Van der Auwera maken met Spring een comeback op de Rewind Party. © Joel Hoylaerts / Photonews

Studio 100-CEO over kritiek op zittende Rewind Party: “Mijn hart breekt, maar we zijn ervan overtuigd dat deze concerten even fantastisch zullen zijn”

Muziek“We willen dansen en niet zitten, want wij hebben tickets gekocht voor een fuif.” Meer dan drieduizend tickethouders van de Rewind Party’s hebben al een petitie ondertekend, in de hoop dat Studio 100 de concerten dit weekend in het Sportpaleis uitstelt. “Maar dat gaan we niet doen”, reageert CEO Anja Van Mensel. “We begrijpen de teleurstelling, maar zo’n productie last minute verplaatsen lukt planningsgewijs niet. De show wordt al zittend niet minder goed, hé. Integendeel.” 

16 reacties

 • jef van den berghe

  1 jaar geleden
  Geen respect voor de mensen van de zorg,tot ze er zelf staan te bleete
 • Jan Schrauwen

  1 jaar geleden
  Onmiddellijk afblazen gezien de huidige situatie en doe maar terug voetbal zonder toeschouwers want mondmasker wordt toch niet opgezet.
 • Valérie De Clercq

  1 jaar geleden
  De mensen kiezen zelf waarvoor ze kiezen, denk voor 1 keer ook aan de kinderen die we weer moeten teleurstellen
 • Xander Alloy

  1 jaar geleden
  Dat CEO studio-100 baas zijn motivatie eens komt uitleggen in de ziekenhuizen en de Covid-afdeling. Hij kan beter hier met zijn personeel aan de slag ipv voor nog meer patiënten te zorgen met zijn massa shows. Zijn kerst- en nieuwjaarsmenu zal zeker heel uitgebreid en aangenaam zijn. Deze van ons wordt doodleuk door studio 100 zonder blozen verknalt.
 • Rik Clarysse

  1 jaar geleden
  Wanneer gaat men de grote evenementen verbieden. Ik wens dat er een volledige lockdown, avondklok , bewegingsbeperking(5KM) komt. Enkel nog woon werk verkeer, telewerk ; voor de rest in ons kot.
 1. Zingende Siska Schoeters en dansende BV’s: zo beleefde bekend Vlaanderen de MIA’s en afterparty
  Showbizz

  Zingende Siska Schoeters en dansende BV’s: zo beleefde bekend Vlaanderen de MIA’s en afterparty

  De Mia’s, de belangrijkste Vlaamse muziekprijzen, zijn weer uitgedeeld. Getalenteerde zangers zoals Stromae (37), Pommelien Thijs (21) en Camille (21) sleepten awards in de wacht. De show was live te volgen, maar wie er écht had willen zijn, moest de Vlaamse sterren volgen op sociale media. Zij namen hun Instagramvolgers mee achter de schermen van de show. Zo zong Siska Schoeters luidkeels mee met Camille en kon je binnenkijken op de afterparty na de show.
 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 2. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!