Jelle Cleymans en Cara Van der Auwera maken met Spring een comeback op de Rewind Party.
Volledig scherm
Jelle Cleymans en Cara Van der Auwera maken met Spring een comeback op de Rewind Party. © Joel Hoylaerts / Photonews

Studio 100-CEO over kritiek op zittende Rewind Party: “Mijn hart breekt, maar we zijn ervan overtuigd dat deze concerten even fantastisch zullen zijn”

Muziek“We willen dansen en niet zitten, want wij hebben tickets gekocht voor een fuif.” Meer dan drieduizend tickethouders van de Rewind Party’s hebben al een petitie ondertekend, in de hoop dat Studio 100 de concerten dit weekend in het Sportpaleis uitstelt. “Maar dat gaan we niet doen”, reageert CEO Anja Van Mensel. “We begrijpen de teleurstelling, maar zo’n productie last minute verplaatsen lukt planningsgewijs niet. De show wordt al zittend niet minder goed, hé. Integendeel.” 

16 reacties

 • jef van den berghe

  2 maanden geleden
  Geen respect voor de mensen van de zorg,tot ze er zelf staan te bleete
 • Jan Schrauwen

  2 maanden geleden
  Onmiddellijk afblazen gezien de huidige situatie en doe maar terug voetbal zonder toeschouwers want mondmasker wordt toch niet opgezet.
 • Valérie De Clercq

  2 maanden geleden
  De mensen kiezen zelf waarvoor ze kiezen, denk voor 1 keer ook aan de kinderen die we weer moeten teleurstellen
 • Xander Alloy

  2 maanden geleden
  Dat CEO studio-100 baas zijn motivatie eens komt uitleggen in de ziekenhuizen en de Covid-afdeling. Hij kan beter hier met zijn personeel aan de slag ipv voor nog meer patiënten te zorgen met zijn massa shows. Zijn kerst- en nieuwjaarsmenu zal zeker heel uitgebreid en aangenaam zijn. Deze van ons wordt doodleuk door studio 100 zonder blozen verknalt.
 • Rik Clarysse

  2 maanden geleden
  Wanneer gaat men de grote evenementen verbieden. Ik wens dat er een volledige lockdown, avondklok , bewegingsbeperking(5KM) komt. Enkel nog woon werk verkeer, telewerk ; voor de rest in ons kot.