Stromae
Volledig scherm
PREMIUM
Stromae © ANP / EPA

Stromae stelt zijn grenzen op, en dat maakt hij duidelijk met muziek: “Maar thuis wil ik niets meer over die liedjes horen”

MuziekZeven jaar was het stil, maar intussen werd de ‘geest’ weer mens. Met het gloednieuwe ‘Multitude’ maakte Stromae zijn comeback. Een plaat waarop hij er alles uitgooit: de depressie die hem in de ban hield, de onvoorwaardelijke liefde voor zijn gezin. De kunst van het relativeren. “De grootste les uit de voorbije jaren? Normaal doen en niet meer mierenneuken.”

1 reactie

 • Helga Geuens

  2 weken geleden
  Eerlijk gezegd..ik wil thuis uw liedjes ook niet horen..ergens anders ook niet.Heeft gewoon met smaak te maken
 1. Zelden weerklonk er zoveel gegil in het Sportpaleis: Billie Eilish bewijst dat ze haar sterrenstatus meer dan waard is
  Play
  Muziek
  9

  VIDEO. Zelden weerklonk er zoveel gegil in het Sportpa­leis: Billie Eilish bewijst dat ze haar sterrensta­tus meer dan waard is

  Het schuchtere tienermeisje is definitief uitgegroeid tot een wereldster hors catégorie. Billie Eilish - nog steeds amper 20 jaar oud - blies haar 20.000 fans dinsdagavond moeiteloos omver in een tot in de nok gevuld Sportpaleis. Met beide voeten op de grond, en met veel aandacht voor haar publiek. “Security, hier voelt iemand zich niet goed, kan u wat water brengen?”