Stromae.
Volledig scherm
Stromae. © EPA

Stromae doorbreekt de stilte na jarenlange pauze: “Ik werk aan een nieuw album”

Muziek“Ik ben nooit gestopt met muziek maken. Er komt een nieuwe plaat aan.” Met die woorden maakte singer-songwriter Stromae (35) afgelopen weekend in het Franse dagblad Libération zijn comeback bekend. Fans moeten al zeven jaar op nieuw werk wachten, sinds de release van ‘Racine carrée’ in 2013.

9 reacties

 • Patrick Verbelen

  2 jaar geleden
  Veel werk aan zijn nieuwe album zal er wel niet zijn, afgaande op wat hij hiervoor presteerde.Stromae is wat men in de muziekwereld noemt, een eendagsvlieg.
 • Wendy Van Damme

  2 jaar geleden
  Dat is nog eens fantastisch nieuws Ik kijk er al jaren naar uit om hem eens live aan het werk te zien. Hopelijk komt er snel een eind aan dat corona gedoe!
 • van den eeden maria

  2 jaar geleden
  Laat maar aan één hadden we genoeg. En van die niks zeggende  muziek is er meer dan teveel. Zagen tegen de sterren op en een overproductie in de studio maar de meesten hebben niet eens een herkenbare melodie. Rap en hip flop nog erger om de dj rommel niet te vergeten. Kortom nog nooit zoveel vergeetbare rommel op de radio geweest als de laatste 10 jaar. 
 • Myrelle Tholen

  2 jaar geleden
  Heel veel succes geweldig vooruitzicht
 • Benny Marcelo

  2 jaar geleden
  Hij zal wel fans hebben maar ik vind het gewoon ne zagevent.
 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 2. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.