Invision/AP
Volledig scherm
© Invision/AP

Stopt Selena Gomez met zingen? “Ik ben het beu om commentaar op mijn muziek te krijgen”

MuziekVoor Selena Gomez (28) is de maat bijna vol. Doordat critici continu commentaar geven op haar nummers, overweegt de Amerikaanse zangeres het om te stoppen met zingen. “Het is moeilijk om muziek te blijven maken als mensen je niet serieus nemen. Daarom twijfel ik om me volledig te richten op mijn acteercarrière”, vertelt de Amerikaanse aan Vogue.

4 reacties

 • piet devlieger

  9 maanden geleden
  Verwacht ze misschien dat iedereen in de wereld haar muziek goed vindt en aan haar voeten gaat liggen ? Dream on, sweetheart.
 • Luk Gonnissen

  9 maanden geleden
  Vind K3 beter.
 • Danny Buyse

  9 maanden geleden
  Heb ik iets niet begrepen of gemist. Pensioen gaan? Hoe oud is die zeg?
 • Kris Boeie

  9 maanden geleden
  Als ge ni tege commentaar kunt is de showbizz niks voor jou.
 1. Studio 100-CEO over kritiek op zittende Rewind Party: “Mijn hart breekt, maar we zijn ervan overtuigd dat deze concerten even fantastisch zullen zijn”
  Muziek
  16

  Studio 100-CEO over kritiek op zittende Rewind Party: “Mijn hart breekt, maar we zijn ervan overtuigd dat deze concerten even fantas­tisch zullen zijn”

  “We willen dansen en niet zitten, want wij hebben tickets gekocht voor een fuif.” Meer dan drieduizend tickethouders van de Rewind Party’s hebben al een petitie ondertekend, in de hoop dat Studio 100 de concerten dit weekend in het Sportpaleis uitstelt. “Maar dat gaan we niet doen”, reageert CEO Anja Van Mensel. “We begrijpen de teleurstelling, maar zo’n productie last minute verplaatsen lukt planningsgewijs niet. De show wordt al zittend niet minder goed, hé. Integendeel.”