Sting zingt opnieuw zijn lied ‘Russians’ uit 1985 over dreiging atoomoorlog

De Britse zanger Sting heeft het nummer ‘Russians’ uit 1985 opnieuw ingezongen en op Instagram geplaatst. Het lied gaat over de dreiging van een atoomoorlog. 

7 reacties

 • David Vermeulen

  2 maanden geleden
  War van Bruce Springsteen zingt en zegt perfect wat een oorlog voorstelt en wat men ervan denkt.
 • Eddy De Block

  2 maanden geleden
  Dat is ook met het liedje W A R van Edwin Starr. Ook zo van toepassing
 • gerd peeters

  2 maanden geleden
  prachtig nummer, jammer dat het weer zo relevant is
 • MARTINE MOERMAN

  2 maanden geleden
  Nooit gedacht dat dit terug actueel zou zijn. 😢
 • annelies guldentops

  2 maanden geleden
  Helaas terug actueler dan ooit 😢 STOP this war!
 1. INTERVIEW. Plots is oude dreiging van de atoombom terug: “Ja, Poetin is een schurk. Maar onderhandel, alstublieft. Want er is niks erger dan een kernoorlog”
  PREMIUM

  INTERVIEW. Plots is oude dreiging van de atoombom terug: “Ja, Poetin is een schurk. Maar onderhan­del, alstu­blieft. Want er is niks erger dan een kernoorlog”

  Ergens in Rusland staat sinds vorige week een Topol-raket op scherp, geladen met een atoombom. Is het slechts een waarschuwing? Of toch een reële bedreiging? “Ik kan me niet voorstellen dat de wereld terug wil naar de tijd dat aan de grenzen van de machtsblokken massavernietigingswapens stonden opgesteld”, zegt emeritus professor Internationale Politiek Yvan Vanden Berghe (80). Alleen al daarom, zegt hij, moet de wereld vooral een oplossing zoeken. “Poetin is een eenzaat met tunnelvisie, die ervan droomt om een historisch figuur te worden. Dat zijn altijd gevaarlijke mannen.”