Volledig scherm
© DPG Media

Stijn Meuris mag radiozender Willy mee aftrappen: "Mijn eigen muziek draaien? Nee, al jeukt het een beetje"

MuziekVandaag gaat Willy in de digitale ether. De nieuwe radiozender aan de Medialaan in Vilvoorde richt zich op de niet meer zo jonge rockfans en zet daarvoor een bataljon bekende rockers achter de microfoon. Eén van hen is Stijn Meuris (54), sinds kort weer frontman van Noordkaap. Hij heeft elke vrijdagmiddag een show. "Ik mis tegenwoordig vuur op de radio."

  1. Noodkreet van Gentse dj over eventsector: “Iemand die zich mentaal slecht voelt, denkt snel dat hem of haar schuld treft. Vreemd, want met fysieke gezondheid doen we dat niet”
    Play
    Gent

    Noodkreet van Gentse dj over eventsec­tor: “Iemand die zich mentaal slecht voelt, denkt snel dat hem of haar schuld treft. Vreemd, want met fysieke gezondheid doen we dat niet”

    Een emotionele oproep van de Gentse dj en eventorganisator Jef Eagl (29) gaat viraal op Instagram. De coronacrisis weegt hard op de mensen die hij kent. “Ik ken meer mensen die zelfmoord pleegden, dan mensen die corona hebben gehad”, schrijft de Gentenaar in een bericht dat al meer dan 25.000 likes kreeg. Het uitblijven van enig perspectief weegt hem en zovelen anderen zwaar. Hij licht zijn verhaal toe bij HLN LIVE.