Tupac, André Hazes en Maria Callas als hologrammen.
Volledig scherm
Tupac, André Hazes en Maria Callas als hologrammen. © YouTube

Steeds meer hologrammen op het podium: toekomst van de muziekindustrie brengt bitterzoet gevoel met zich mee

MuziekMaria Callas, een zangeres die meer dan 40 jaar geleden het leven liet, staat op 27 november alsnog op het podium in Brussel. Dat kan, omdat de sopraan wordt teruggebracht als hologram. Een fenomeen dat steeds vaker terug lijkt te komen in de muziekindustrie. Maar waar ligt precies de grens tussen een nostalgisch eerbetoon en een eerder luguber weerzien? 

1 reactie

 • Eveline Van den Hout

  5 jaar geleden
  Het hologram : Star trek - VOYAGER achterna. Het is de toekomst en men zal die niet tegen houden. Waarom niet uw overleden kat of hond of man of vrouw enz. in uw living als "levende" hologram zetten in plaats van een foto ? Daar ligt een hele markt open.
 1. Willy draait volgende week alleen maar Belgische muziek
  MUZIEK

  Willy draait volgende week alleen maar Belgische muziek

  Eén week lang geen Placebo, Foo Fighters of Oasis, maar wel de beste muziek van eigen bodem. Vanaf maandag 30 januari tot en met zondag 5 februari staat Willy, de digitale pop- en rockzender van DPG Media, in het teken van de Belgische muziekindustrie. Zo worden de luisteraars dagelijks getrakteerd op een bezoekje van een Vlaamse muziekliefhebber en muzikant. Onder meer Bent Van Looy van Das Pop en Jan Paternoster van Black Box Revelation zullen te gast zijn.