Stan Van Samang
Volledig scherm
PREMIUM
Stan Van Samang © Joel Hoylaerts / Photo News

Stan Van Samang staat weer stevig overeind met nieuw album, maar: "Ik krijg nog elke dag bagger over me heen"

MuziekDe storm is dan wel gaan liggen, het waait nog serieus. Bijna een halfjaar na de heisa krijgt Stan Van Samang (41) nog elke dag bagger over zich heen. "Mensen die al geen fan van me waren hebben een stok gevonden om me mee te slaan." Maar hij weert zich, met de hulp van zijn fantastische 'madam' en twee kinderen, een psycholoog én zijn muziek. 'Feel The Power', de titel van zijn nieuwe album, spreekt dan ook voor zich. "Hoofd omhoog en borst vooruit."

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Prijzen voor Olivia Rodrigo, gekke outfits en een verrassende verschijning: alles wat je moet weten over de VMA’s
  Muziek
  1

  Prijzen voor Olivia Rodrigo, gekke outfits en een verrassen­de verschij­ning: alles wat je moet weten over de VMA’s

  Vannacht vonden de MTV Video Music Awards plaats in de VS. De nacht van het jaar voor artiesten die al een graag uitpakken met een spectaculaire videoclip. Lil Nas X ging met de hoofdprijs aan de haal, Olivia Rodrigo werd ‘Beste Nieuwkomer’ en Madonna kwam de party crashen. Van de optredens tot de looks op de rode loper: dit is alles wat je moet weten over de VMA’s.