Volledig scherm
© Joel Hoylaerts / Photo News

Stan Van Samang spreekt publiek toe tijdens eerste concert na gelekte foto’s: “Grond onder mijn voeten zakte weg”

MuziekStan Van Samang (41) speelde vandaag zijn eerste concert nadat er naaktfoto’s van hem lekten op het internet. Hij verontschuldigde zich bij zijn publiek: “Het is nooit mijn bedoeling geweest om te choqueren.”

 1. Kylie Minogue (52) breekt record in UK: vijf albums op nummer 1 in vijf decennia
  Muziek

  Kylie Minogue (52) breekt record in UK: vijf albums op nummer 1 in vijf decennia

  De coronacrisis, daar lijkt Kylie Minogue niet al te veel last van te hebben. De Australische zangeres, die deze week haar 15e album ‘Disco’ uitbracht, heeft meteen enkele records gebroken in Groot-Brittannië. Niet alleen verkocht ze er al 55.000 platen in de openingsweek - het beste resultaat van 2020 -, ze is nu ook de eerste vrouw ooit die de afgelopen vijf decennia telkens een album op nummer 1 scoorde.
 2. Een nieuwe single en een zetel in ‘The Voice Belgique’ voor Henri PFR: “Mijn leven zag er de voorbije maanden heel anders uit”
  Muziek

  Een nieuwe single en een zetel in ‘The Voice Belgique’ voor Henri PFR: “Mijn leven zag er de voorbije maanden heel anders uit”

  Hij zag door de coronacrisis een hele reeks optredens aan z’n neus voorbij gaan, dus heeft ook dj en producer Henri PFR (25) de voorbije maanden de tijd genomen om zich in andere avonturen te storten. Zo is de jonge Brusselaar sinds dit jaar coach in ‘The Voice Belgique’ en brengt hij met ‘No One Knows’, na een jaar stilte, een nieuwe single uit. “Mijn leven zag er de voorbije maanden heel anders uit. Om te beginnen had ik eens tijd om in de zetel te hangen en Netflix te kijken.”
 1. Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskantoor: dit zijn de beste waterkokers
  Multimedia

  Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskan­toor: dit zijn de beste waterko­kers

  Bestaat er een simpeler huishoudtoestel dan een waterkoker? Misschien niet, maar feit is dat het toch echt handige dingen zijn, die hun nut extra bewijzen in de koudere maanden van het jaar. Ze zijn populair, en dat weten de fabrikanten ook: in de Pricewatch staan er maar liefst 700 toestellen! Onze techredacteur zocht er vier goed beoordeelde modellen uit, voor kleine én grote budgetten.
 1. Drama in Free Love Paradise: "ik walg van je!"
  Play

  Drama in Free Love Paradise: "ik walg van je!"

 2. TikTok-sensatie Charli D’Amelio (16) breekt de magische grens van 100 miljoen volgers
  Play

  Tik­Tok-sensatie Charli D’Amelio (16) breekt de magische grens van 100 miljoen volgers