Dieter Bacquaert
Volledig scherm
PREMIUM
© Dieter Bacquaert

Soulsister is terug met nieuwe muziek: “Nee, we hebben niets te bewijzen”

Muziek“Noem het gerust vintage Soulsister, maar dan wel anno 2021.” Tien jaar nadat de band rond Jan Leyers en Paul Michiels single ‘Fading Into You’ loste, komt vrijdag opvolger ‘Something I Need To Know’ uit, de eerste van drie nieuwe songs. Wij spraken beide heren over het nieuwe materiaal, de Amerikaanse insteek en hun podiumrituelen. “We hoeven dat niet meer te bewijzen, maar zet ons samen en je krijgt magie.”

5 reacties

 • Rudy Brauwers

  1 maand geleden
  Pure klasse van Belgische bodem, altijd leuk om deze mensen op het podium live bezig te zien. Na zoveel jaren blijft deze muziek nog fris in de oren klinken.
 • Myriam Hublou

  1 maand geleden
  Toppers! Succes!
 • Paul Janssens

  1 maand geleden
  Klasse
 • Michel Van der Hoydowch

  1 maand geleden
  Brengt veel geld op en dat verleidt iedereen.
 • Koen Odery

  1 maand geleden
  Allee vooruit nog nen come back!
 1. K2 zoekt K3: straks hebben we de opvolger (m/v/x) van Klaasje gespot
  Play

  K2 zoekt K3: straks hebben we de opvolger (m/v/x) van Klaasje gespot

  De zoektocht naar een nieuw K3’tje komt na vanavond in een stroomversnelling. Na de vijfde auditie-aflevering weten we welke kandidaten overblijven in de 10 golden seats en hoeveel m/v/x een golden ticket kregen om rechtstreeks door te stoten. Vanaf volgende week gaan de kandidaten op bootcamp waar ze in recordtijd worden klaargestoomd voor de studioshows van K2 zoekt K3. Showbits polst bij presentator Kürt Rogiers wie zijn favorieten zijn. Blijkbaar een jongen die we vanavond pas te zien krijgen op VTM. “Hoe de afvalrace verder zal verlopen, is ook voor mij een goedbewaard geheim”, vertelt hij aan Desna en Jarne in een nieuwe Showbits Video.