Joey Jordison
Volledig scherm
Joey Jordison © EPA

Slipknot-drummer Joey Jordison (46) plotseling overleden: “Onbeschrijflijk verdriet”

MUZIEKDe bekende Amerikaanse metaldrummer Joey Jordison, oprichter en voormalig bandlid van Slipknot, is maandag plotseling in zijn slaap overleden. Dat maakt zijn familie in een verklaring bekend, meldt Blabbermouth. Jordison is 46 jaar geworden. Hij is het tweede bandlid van Slipknot dat onverwacht op jonge leeftijd sterft.

4 reacties

 • Guy Versmissen

  1 jaar geleden
  RIP Joey. Join the stars above🤘
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  RIP Joey
 • Jeroen Custers

  1 jaar geleden
  Dat wordt een feestje in het Hiernamaals, eerst Mike Howe en nu Joey Jordison. Wij blijven hier wel van hun platen genieten, rust zacht (of heavy) heren. Dank voor de vele uren muziek.
 • Dimitri Wittenberg

  1 jaar geleden
  Rust in vrede Joey 🙏
 1. Na Oscar and the Wolf komen ook Dimitri Vegas & Like Mike met WK-lied voor Rode Duivels: “Fans moeten weer geloven in deze gouden generatie”
  Play
  Muziek

  Na Oscar and the Wolf komen ook Dimitri Vegas & Like Mike met WK-lied voor Rode Duivels: “Fans moeten weer geloven in deze gouden generatie”

  “Showing the world what we try to achieve, we have to believe.” Met die duidelijke boodschap sturen Dimitri Vegas (40) en Like Mike (36) de Rode Duivels naar het WK in Qatar. Met hun supportersnummer ‘Believe’ willen ze het geloof in ons nationaal elftal herstellen. “Soms lijkt het alsof de Gouden Generatie verdwenen is, maar we willen de supporters opnieuw laten inzien wat voor topelftal we hebben.”