EPA
Volledig scherm
© EPA

Shawn Mendes stelt tour uit tot 2023 vanwege corona

MuziekShawn Mendes stelt zijn tour door het Verenigd Koninkrijk en Europa uit tot 2023 vanwege het coronavirus. Dat meldt de Canadese zanger op zijn Twitter-pagina.

0 reacties

 1. KIJK. Kürt Rogiers brengt verrassende dragqueen-act op het Schlagerfestival
  Muziek

  KIJK. Kürt Rogiers brengt verrassen­de drag­queen-act op het Schlager­fes­ti­val

  Het was gisteren weer tijd voor de polonaise. Het Schlagerfestival trapte zijn zestiende editie op gang met levenslied-toppers als Willy Sommers, Lisa Del Bo en Luc Steeno. De presentatie van het festival nam Kürt Rogiers opnieuw voor zijn rekening - al voor de zevende keer op rij. “De kans is groot dat ik, naast het aankondigen van de artiesten, weer op een verrassende wijze opduik”, verklapte hij onlangs in onze krant. En zo geschiedde: het Schlagerfestival bracht - letterlijk - de diva in Kürt naar boven. De presentator verraste het publiek toen hij in stiletto’s en glitterjurk, met opgemaakt gezicht en pruik op, op het podium flaneerde tussen Sally Monella en Star, twee professionele dragqueens. Daar zongen ze ‘This is My Life’ van Shirley Bassey.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. EXCLUSIEF. Will Tura (82) stopt na meer dan 60 jaar met optreden: “Na meer dan 10.000 podia is het goed geweest”
  PREMIUM
  Muziek

  EXCLUSIEF. Will Tura (82) stopt na meer dan 60 jaar met optreden: “Na meer dan 10.000 podia is het goed geweest”

  Er is een einde gekomen aan de ruim zestig jaar durende live-carrière van Will Tura. Arthur Blanckaert, zoals de zanger eigenlijk heet, heeft op 82-jarige leeftijd een streep getrokken onder zijn intense concerttournees. De zanger vertelt exclusief bij HLN dat hij niet meer zal toeren. “De twijfels of ik me nog voor 100 procent zou kunnen uitleven, hebben me overtuigd deze moeilijke beslissing te nemen.” Will wil nu vooral voluit van het leven genieten, samen met zijn Jenny. “Zij vroeg al jaren om minder op te treden.”