Shawn Mendes.
Volledig scherm
Shawn Mendes. © EPA

Shawn Mendes stelt aankomende shows uit: “Ik moet voor mezelf zorgen”

MuziekShawn Mendes (23) stelt zijn aankomende shows uit omdat hij zich mentaal niet goed voelt. Dat laat de Canadese zanger aan zijn circa 69 miljoen volgers op Instagram weten. 

 1. Zo vroeg Freek Suzan ten huwelijk: “Echt een verrassing, ik dacht dat hij nog wilde wachten”
  Play
  Showbits

  Zo vroeg Freek Suzan ten huwelijk: “Echt een verrassing, ik dacht dat hij nog wilde wachten”

  Wanneer ze gaan trouwen, verklappen ze nog niet. Suzan toont wel vol trots haar verlovingsring die ze van Freek kreeg. Hij ging op z’n knieën tijdens een concert van Coldplay in Berlijn. “Ik was al een tijdje van plan om haar ten huwelijk te vragen en dat leek mij het juiste moment, tijdens een optreden van onze favoriete band”, vertelt Freek. De twee deelden de beelden op hun sociale media. En ze tonen nog meer privébeelden, namelijk een vakantievideo van hun reis in Italië. Daarmee hebben ze de videoclip samengesteld van hun nieuwe single ‘Kwijt’. Bekijk de beelden hier al in een nieuwe Showbits.
 2. “Een jaar geleden had ik dit nooit gedacht”: Nederlandse singer-songwriter MEAU pakt ‘Tien Om Te Zien’ in
  Muziek
  1

  “Een jaar geleden had ik dit nooit gedacht”: Nederland­se sin­ger-songwriter MEAU pakt ‘Tien Om Te Zien’ in

  Ze was nog maar nét afgestudeerd, of ze stond al in de hitlijsten met ‘Dat heb jij gedaan’. De Nederlandse Meau Hewitt (22) wist met haar liedje over een toxische relatie heel wat harten te raken, en zag dat succes verzilverd met een goedgevulde concertagenda. Met nieuwe single ‘Blijven rijden’ hoopt ze op dat elan verder te gaan. “Door mijn eerdere succes hebben mensen nu bepaalde verwachtingen.”