3FM djs Domien Verschuuren, Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn tonen het opgehaalde eindbedrag op het podium bij het Glazen Huis.
Volledig scherm
3FM djs Domien Verschuuren, Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn tonen het opgehaalde eindbedrag op het podium bij het Glazen Huis. © ANP/Sander Koning

Serious Request levert ruim 5 miljoen op in Nederland: laagste bedrag in elf jaar

De 3FM-actie Serious Request, de Nederlandse tegenhanger van Music for Life, heeft dit jaar een bedrag van 5.026.144 euro opgehaald voor het Rode Kruis. Dat maakten de drie dj's uit het Glazen Huis vanavond bekend. Het opgehaalde bedrag valt ruim 4 miljoen euro lager uit dan vorig jaar. Toen werd er 9,25 miljoen euro opgehaald.

6 reacties

 • Wesly Hermans

  3 jaar geleden
  Wat er wel bij vermeld dient te worden is dat de radiozender welke Serious Request uitzendt, 3FM, de afgelopen jaren al haar luisteraars is kwijtgeraakt aan andere radiozenders door de slechte programmering en het vertrek van de populaire discjockeys. Enkele jaren geleden was het de op één na meest gedraaide zender, nu nummer 8(!)
 • Heidi Werbrouck

  3 jaar geleden
  Tja, de gemiddelde nederlander is die "gezinshereniging" ook beu zeker?
 • Ricci Latte

  3 jaar geleden
  Zo doe ik het ook Rania, er zijn er teveel die met hun vieze kleverige vingertjes niet van anderen hun centjes kunnen afblijven. Ik steun dingen rondom mij en enkel dan nog deze waarvan ik duidelijk zie dat mijn steun op de juiste plaats terechtkomt.
 • barbara bulles

  3 jaar geleden
  Terecht dat steeds minder opgehaald wordt hier in Nederland. Er zijn genoeg mensen of instanties in Nederland die geld kunnen gebruiken voor Nederlanders.
 • Rania Desaegher

  3 jaar geleden
  Als ik geld geef, wil ik weten dat het goed besteed wordt. Maar na die acties hoor je niet meer wat er werkelijk met al dat geld gebeurt. Bij wie komt dat terecht?
 1. André Rieu overweegt zijn Stradivarius te verkopen om zijn orkest te redden: “Dit is mijn levenswerk”
  Showbizz

  André Rieu overweegt zijn Stradivari­us te verkopen om zijn orkest te redden: “Dit is mijn levenswerk”

  Geen concerten op het door hem zo geliefde Vrijthof in Maastricht en een orkest dat noodgedwongen thuiszit. De coronamaatregelen zijn een nachtmerrie, zo stelt Rieu in het Nederlandse radioprogramma ‘Blaaskracht’. De maestro maakt zich zorgen over het voorbestaan van zijn ‘levenswerk’ en is zelfs bereid zijn Stradivarius te verkopen om te voorkomen dat hij zijn musici de laan uit moet sturen.
 1. Wendy Van Wanten voor het eerst samen met kinderen Clément en Estelle op tv
  Play
  Groeten Uit

  Wendy Van Wanten voor het eerst samen met kinderen Clément en Estelle op tv

 2. “Voulez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  “Vou­lez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'