Selah Sue
Volledig scherm
Selah Sue © Théo Gosselin

Selah Sue na 5 jaar terug met nieuwe muziek: “Voor mijn kinderen en voor mijn vader, die in coma ligt vanwege corona”

MuziekNa een hiatus van 5 jaar is Selah Sue (30) terug om haar nieuwe Bedroom EP voor te stellen die digitaal op 15 mei verschijnt. De eerste single ‘You’ is alvast verschenen. Dit nummer is een ode aan haar onvoorwaardelijke liefde voor haar twee kinderen. “Voor hen heb ik mijn carrière bewust even on hold gezet”, klinkt het. 

1 reactie

 • Rushmore Peetermans

  1 jaar geleden
  Je hoort dat het slaapkamer muziek is, je valt er zo van in slaap, het helpt beter dan een pilletje.
 1. Nu de finalisten bekend zijn: valt Regi enkel voor vrouwelijk schoon in 'Regi Academy'?
  Play
  SHOWBITS VIDEO

  Nu de finalisten bekend zijn: valt Regi enkel voor vrouwelijk schoon in 'Regi Academy'?

  In plaats van “waar zijn die handen?” is het “waar zijn die jongens?” in ‘Regi Academy’. Gisteren kon je op VTM2 naar de halve finale kijken van de talentenjacht, en daarin kan je zien hoe Wietse - als laatste jongen - naar huis moet vertrekken wegens ‘geen match met Regi’. Is de producer enkel opzoek naar vrouwelijk schoon voor zijn nieuwe single? Desna en Jarne zoeken het uit in een nieuwe Showbits.
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.