Samson & Marie zongen hun monsterhit 'Bij de Brandweer' bij - jawel - de brandweer.
Volledig scherm
Samson & Marie zongen hun monsterhit 'Bij de Brandweer' bij - jawel - de brandweer. © Qmusic

Samson & Marie zingen grote hit voor het eerst écht bij de brandweer

MuziekNaar aanleiding van de ‘Foute 728' dropt Qmusic deze week elke dag een foute artiest op een verrassende locatie. Dinsdagavond mochten Samson & Marie hun monsterhit ‘Bij De Brandweer’ zingen in - jawel - de brandweerkazerne van Wetteren.

2 reacties

 • Freddie Lamers

  1 maand geleden
  Een groter voorbeeld van een concept uitmelken is niet te vinden. ik raad Marie aan een of andere management functie te gaan uit oefenen bij het bedrijf van haar vader.
 • REMBERT VAN DEN BOSCH

  1 maand geleden
  Maar allez, hoe komen ze erop?! Briljant…
 1. Nieuwe maatregelen gooien roet in eten voor festivals in Nederland: deze feesten gaan niet door

  Nieuwe maatrege­len gooien roet in eten voor festivals in Nederland: deze feesten gaan niet door

  Alsof je een hond een snoepje voorhoudt en het vervolgens wegtrekt. Zo voelt het voor organisatoren en veel liefhebbers van festivals in Nederland. Met 1,5 meter, zitplekken en een beperkt bezoekersaantal kan een groot deel van de evenementen zeker een maand niet doorgaan bij onze noorderburen, zo werd pijnlijk duidelijk na de persconferentie van premier Mark Rutte gisteravond. AD.nl goot de feesten die wederom gecanceld zijn in een overzicht.
 2. Sex Pistols in de clinch: gitarist en drummer klagen frontman Johnny Rotten aan
  Muziek
  8

  Sex Pistols in de clinch: gitarist en drummer klagen frontman Johnny Rotten aan

  De Sex Pistols zitten verstrikt in een bittere juridische strijd over muziekrechten. Gitarist Steve Jones en drummer Paul Cook klagen zanger John Lydon aan voor het Britse Hooggerechtshof. Er komt een tv-reeks over de punkband aan, maar Lydon - ook bekend als frontman Johnny Rotten - weigert toestemming te geven om daarin nummer van de Pistols te gebruiken. De reeks is geïnspireerd op een boek met de memoires van Steve Jones en daarin beschrijft de gitarist de zanger als een “vervelende kleine snotaap.”