Sam Jaspers op de MIA's waar hij de Sector Lifetime Achievement Award voor Ultratop in ontvangst zou nemen. "Het voelt ook als een persoonlijke bekroning omdat ik er vanaf de start bij was", zei hij toen. Ondertussen is Mister Ultratop bedankt voor bewezen diensten.
Volledig scherm
PREMIUM
Sam Jaspers op de MIA's waar hij de Sector Lifetime Achievement Award voor Ultratop in ontvangst zou nemen. "Het voelt ook als een persoonlijke bekroning omdat ik er vanaf de start bij was", zei hij toen. Ondertussen is Mister Ultratop bedankt voor bewezen diensten. © BELGA

Samenstellers van ‘Ultratop’ ontslagen: “Moeilijke beslissing, maar zakelijk konden we moeilijk anders”

Vorig jaar tijdens de MIA’s nog in de bloemetjes gezet, nu op straat. De Belgian Entertainment Association (BEA) heeft ‘Mister Ultratop’ Sam Jaspers en twee andere medewerkers van de hitlijst bedankt voor bewezen diensten.

2 reacties

  • Robert Swillen

    1 jaar geleden
    Ze zouden wat meer in verschillende ondernemingen die aan de top zitten ontslagen. Inplaats van gewone werknemers . Die dubbel werk verzetten voor een lager loon
  • Udo Jansens

    1 jaar geleden
    Kunnen dan nu de echt goede Belgische producties zoals die van DJ Gene Pole en Sergio hun plaats krijgen in de top die ze verdienen of blijft de boycot duren?