Sam Jaspers op de MIA's waar hij de Sector Lifetime Achievement Award voor Ultratop in ontvangst zou nemen. "Het voelt ook als een persoonlijke bekroning omdat ik er vanaf de start bij was", zei hij toen. Ondertussen is Mister Ultratop bedankt voor bewezen diensten.
Volledig scherm
PREMIUM
Sam Jaspers op de MIA's waar hij de Sector Lifetime Achievement Award voor Ultratop in ontvangst zou nemen. "Het voelt ook als een persoonlijke bekroning omdat ik er vanaf de start bij was", zei hij toen. Ondertussen is Mister Ultratop bedankt voor bewezen diensten. © BELGA

Samenstellers van ‘Ultratop’ ontslagen: “Moeilijke beslissing, maar zakelijk konden we moeilijk anders”

Vorig jaar tijdens de MIA’s nog in de bloemetjes gezet, nu op straat. De Belgian Entertainment Association (BEA) heeft ‘Mister Ultratop’ Sam Jaspers en twee andere medewerkers van de hitlijst bedankt voor bewezen diensten.

2 reacties

 • Robert Swillen

  1 maand geleden
  Ze zouden wat meer in verschillende ondernemingen die aan de top zitten ontslagen. Inplaats van gewone werknemers . Die dubbel werk verzetten voor een lager loon
 • Udo Jansens

  1 maand geleden
  Kunnen dan nu de echt goede Belgische producties zoals die van DJ Gene Pole en Sergio hun plaats krijgen in de top die ze verdienen of blijft de boycot duren?
 1. Zornik viert 20ste verjaardag en maakt grootse comeback: “Onze drive was weg, nu is die goesting terug!”
  Muziek
  2

  Zornik viert 20ste verjaardag en maakt grootse comeback: “Onze drive was weg, nu is die goesting terug”

  Goed nieuws voor de fans van Zornik en hun hits als ‘Scared of yourself’ en ‘It’s so unreal’. Frontman Koen Buyse (43) laat weten dat de populaire rockgroep van weleer een heuse comeback maakt, nu ze hun twintigjarig bestaan vieren. Zo staan ze dit najaar al op de planken van de AB, al zal het daar niet bij blijven. “We zijn zelfs al bezig met het opnemen van nieuw materiaal”, zegt Koen in Het Nieuwsblad.
 1. Candice en Marijn flirten bij romantisch diner: "Nu keek je naar mijn borsten en niet naar mijn kettinkje"
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn flirten bij romantisch diner: "Nu keek je naar mijn borsten en niet naar mijn kettinkje"

 2. Willy Sommers gaat voor het eerst in duet met zijn dochter die hij 18 jaar niet zag
  Play
  Liefde voor Muziek

  Willy Sommers gaat voor het eerst in duet met zijn dochter die hij 18 jaar niet zag