Op de foto: Angèle.
Volledig scherm
Op de foto: Angèle. © Photo News

Samen gezien in Londen: Angèle en Dua Lipa gaan samenwerking aan

MuziekHeeft zangeres Angèle (24) weldra groot muzikaal nieuws? Alles lijkt erop te wijzen. Op sociale media worden gretig foto’s gedeeld waarop ze te zien is met wereldster Dua Lipa (25). De twee zouden samen met opnames bezig zijn van een song en videoclip.

  1. Noodkreet van Gentse dj over eventsector: “Iemand die zich mentaal slecht voelt, denkt snel dat hem of haar schuld treft. Vreemd, want met fysieke gezondheid doen we dat niet”
    Play
    Gent

    Noodkreet van Gentse dj over eventsec­tor: “Iemand die zich mentaal slecht voelt, denkt snel dat hem of haar schuld treft. Vreemd, want met fysieke gezondheid doen we dat niet”

    Een emotionele oproep van de Gentse dj en eventorganisator Jef Eagl (29) gaat viraal op Instagram. De coronacrisis weegt hard op de mensen die hij kent. “Ik ken meer mensen die zelfmoord pleegden, dan mensen die corona hebben gehad”, schrijft de Gentenaar in een bericht dat al meer dan 25.000 likes kreeg. Het uitblijven van enig perspectief weegt hem en zovelen anderen zwaar. Hij licht zijn verhaal toe bij HLN LIVE.