Sam en Gert Bettens van K's Choice.
Volledig scherm
PREMIUM
Sam en Gert Bettens van K's Choice. © Frank Clauwers

Sam Bettens brengt nieuwe muziek uit: “Nog niet helemaal tevreden over mijn stem, maar het is K’s Choice op z’n best”

MuziekHoewel hij drie maanden geleden 50 verjaardagskaarsjes mocht uitblazen, blijft Sam Bettens op zoek naar nieuwe uitdagingen. Zo brengt de zanger vandaag voor het eerst in vier jaar tijd vers werk uit met K’s Choice, de band die hij vormt met z’n broer Gert (52), én er volgt volgend jaar een tournee door België en Nederland. Wij spraken de frontman over alle plannen, z'n nieuwe stemgeluid en de grote droom die hij recent voorgoed moest opbergen. “Ik voelde: als ik hier nog vijf jaar mee doorga, ben ik compleet gebroken.”

 1. ‘Flowers’ van Miley Cyrus breekt Spotify-record: kaap van 100 miljoen streams al na een week overschreden
  Muziek

  ‘Flowers’ van Miley Cyrus breekt Spotify-re­cord: kaap van 100 miljoen streams al na een week overschre­den

  ‘Flowers’, de nieuwe ‘wraaksingle’ van Miley Cyrus (30) heeft, nu al een record te pakken. Op vrijdag raakte bekend dat het nummer de kaap van 100 miljoen Spotify-streams overschreden heeft, en dat op amper zeven dagen tijd. De Amerikaanse zangeres is bovendien de eerste artieste die hier in geslaagd is. Dat liet Cyrus’ platenmaatschappij weten in een persbericht.
 2. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
  Jobat

  Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

  De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.