Diego van de Pitaboys vertelt in Dag Allemaal dat hij financiële erkenning wil voor megahit 'Waar Is Da Feestje?’
Volledig scherm
PREMIUM
Diego van de Pitaboys vertelt in Dag Allemaal dat hij financiële erkenning wil voor megahit 'Waar Is Da Feestje?’ © KRistof Ghyselinck

Ruzie in muziekland over de rechten van voetbalhit ‘Waar Is Da Feestje?’: “Het gaat over tienduizenden euro’s”

Showbizz‘Waar Is Da Feestje?’, het is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét supporterslied van de Rode Duivels. Eden Hazard zong het op het balkon van het Brusselse stadhuis, supporters laten het tot in Rusland van de tribunes rollen. “En dat is míjn verdienste”, zegt Pitaboy Diego De Mol (49), die eindelijk de juiste - financiële - erkenning wil voor z’n megahit. En daarom schiet hij met scherp op rapper Pita Saïd én de Voetbalbond. “Ik ga hen een gepeperde rekening onder de neus schuiven.”

 1. Collega’s rouwen om Stefaan Fernande: “Vorige week schreef hij nog een prachtige song”
  Showbizz

  Collega’s rouwen om Stefaan Fernande: “Vorige week schreef hij nog een prachtige song”

  Met het plotse overlijden van componist Stefaan Fernande verliest de Vlaamse showbizz een icoon. Hij werd amper 54. Fernande was het brein achter onder meer ‘Nobelprijs’ van Clouseau, ‘Scars’ van Stan Van Samang, ‘Porselein’ van Yasmine, ‘Düm Tek Tek’ van Hadise en ‘Vuurwerk’ van Camille. Heel wat Vlaamse artiesten, producers, muzikanten en managers reageren dan ook vol ongeloof. “Stefaan gaat zo gemist worden.”
 2. Nu de finalisten bekend zijn: valt Regi enkel voor vrouwelijk schoon in 'Regi Academy'?
  Play
  SHOWBITS VIDEO

  Nu de finalisten bekend zijn: valt Regi enkel voor vrouwelijk schoon in 'Regi Academy'?

  In plaats van “waar zijn die handen?” is het “waar zijn die jongens?” in ‘Regi Academy’. Gisteren kon je op VTM2 naar de halve finale kijken van de talentenjacht, en daarin kan je zien hoe Wietse - als laatste jongen - naar huis moet vertrekken wegens ‘geen match met Regi’. Is de producer enkel opzoek naar vrouwelijk schoon voor zijn nieuwe single? Desna en Jarne zoeken het uit in een nieuwe Showbits.