Duncan Laurence
Volledig scherm
Duncan Laurence © EPA

Rotterdam steunt met corona besmette Duncan Laurence

SongfestivalEen eerbetoon aan de met corona besmette Duncan Laurence was vrijdagavond te zien op de Zalmhaventoren in Rotterdam. Op de hoge toren, in de buurt van de Erasmusbrug, is de tekst "We love Duncan" te lezen.

 1. VIDEO. Gert Verhulst: "Ik zou het heel erg vinden dat we iemand bevoordelen die minder goed presteert omdat die een kleurtje heeft”
  Play

  VIDEO. Gert Verhulst: "Ik zou het heel erg vinden dat we iemand bevoorde­len die minder goed presteert omdat die een kleurtje heeft”

  Maar liefst twee seizoenen van hun eigen docusoap ‘De Verhulstjes’, twee seizoenen ‘De Cooke & Verhulst Show’ en de zoektocht van Gert naar een nieuw lid voor K3: de familie Verhulst was in 2021 niet weg te slaan van uw televisie. U stemde hen naar de achttiende plaats in De 100 Belgen van 2021. Gert Verhulst blikt in een uitgebreid interview terug op zijn jaar: “Ik heb mijn privéleven lang tot in het absurde afgeschermd. ‘De Verhulstjes’ is voor mij een enorme bevrijding geweest.”
 2. “The Masked Singer” is terug: bekijk hier de vijf hoogtepunten uit de eerste aflevering
  Play

  “The Masked Singer” is terug: bekijk hier de vijf hoogtepun­ten uit de eerste aflevering

  Het tweede seizoen van The Masked Singer is van start gegaan. In totaal strijden acht figuren om in de wedstrijd te blijven en vooral niet ontmaskerd te worden. Onder meer Papegaai, Ridder en Edelhert gaven een eerste optreden en ook drie tips om de jury op het juiste - of net het slechte - spoor te zetten. Opvallend is ook dat er voor het eerst een duo meedoet aan het programma: de Robots. Roos moest als eerste de wedstrijd verlaten en het was al meteen een grote verrassing: niemand minder dan toptennisspeelster Yanina Wickmayer zat in het pak. Dit zijn de vijf hoogtepunten uit de eerste aflevering van The Masked Singer.