Joel Hoylaerts / Photonews
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts / Photonews

Rock Werchter vult affiche verder aan: ook Machine Gun Kelly, Sam Fender en The Black Keys komen naar het festival

MuziekRock Werchter kondigde eerder al aan dat de Red Hot Chili Peppers en Editors aanwezig zullen zijn op het festival in 2023. Maar nu is de line-up nog verder aangevuld: 24 namen zijn toegevoegd, van nieuwelingen tot gevestigde waarden.

0 reacties

 1. ‘Flowers’ van Miley Cyrus breekt Spotify-record: kaap van 100 miljoen streams al na een week overschreden
  Muziek

  ‘Flowers’ van Miley Cyrus breekt Spotify-re­cord: kaap van 100 miljoen streams al na een week overschre­den

  ‘Flowers’, de nieuwe ‘wraaksingle’ van Miley Cyrus (30) heeft, nu al een record te pakken. Op vrijdag raakte bekend dat het nummer de kaap van 100 miljoen Spotify-streams overschreden heeft, en dat op amper zeven dagen tijd. De Amerikaanse zangeres is bovendien de eerste artieste die hier in geslaagd is. Dat liet Cyrus’ platenmaatschappij weten in een persbericht.
 2. KIJK. The 1975 kondigt Harry Styles aan als gastoptreden... maar dan verschijnt plots Lewis Capaldi
  Muziek

  KIJK. The 1975 kondigt Harry Styles aan als gastoptre­den... maar dan verschijnt plots Lewis Capaldi

  The 1975 neemt het publiek tijdens een concert in Newcastle goed beet. De laatste tijd nodigen ze grote gasten uit tijdens hun shows zoals Taylor Swift (33). Deze keer beloven ze de fans dat popster Harry Styles (28) op de planken zal staan, maar niets is minder waar. Plots verschijnt Lewis Capaldi (26), zanger én grappenmaker, op het podium om te zingen voor het publiek. De fans nemen het hem zeker niet kwalijk en kunnen er om lachen. Ze zingen luidkeels mee met zijn versie van ‘Love Story’, een van de grootste hits van Taylor Swift.
 1. Fans stellen zich vragen bij draaiende ogen van zanger Nelly: “Triest om te zien”
  Play
  Muziek

  Fans stellen zich vragen bij draaiende ogen van zanger Nelly: “Triest om te zien”

  De ogen van Nelly (48) draaiden op volle toeren tijdens zijn optreden. De ‘Hot in Herre’-zanger stond op het podium van Juicy Fest in Melbourne. Een concertganger op de eerste rij merkte dat Nelly tijdens het optreden maar bleef rollen en draaien met zijn ogen. Hij filmde het bizarre moment en deelde het op Instagram. Fans stellen zich vele vragen bij de video. “Wat is er mis met hem? Triestig om te zien”, schrijft iemand ander de post. Of de rapper het met opzet deed, is niet duidelijk.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 3. Belgische inzending scoort niet bij de internationale bookmakers. Hoe gaat Gustaph zich proberen te redden?
  Play
  Showbits
  69

  Belgische inzending scoort niet bij de internatio­na­le bookmakers. Hoe gaat Gustaph zich proberen te redden?

  Weinig bijzaken in het leven die zo van staatsbelang lijken als Eurosong. Altijd is er wel controverse over de keuze van de jury en/of publiek. En ook dit jaar is het opnieuw prijs met Gustaph, de Vlaamse Boy George die ons land mag gaan verdedigen in Liverpool. Een manklopende televoting en verliezende finalisten die zich openlijk vragen stelden bij de keuze, hielpen de winnaar niet. Komt daarbij ook heel wat bagger op sociale media. Hoe gaat Gustaph daarmee om nu de eerste storm is gaan liggen? Senne spreekt met hem in een nieuwe Showbits.