Florence + the Machine.
Volledig scherm
Florence + the Machine. © Photo News

Rock Werchter pakt uit met extra dagfestival en strikt Florence + the Machine als headliner

MuziekRock Werchter viert de terugkeer van de festivals deze zomer met een extra festivaldag. Op zondag 26 juni weerklinkt tijdens Rock Werchter Encore live muziek op twee podia – Main Stage en The Barn - in het Festivalpark. Florence + the Machine treedt op als headliner op het eenmalige dagfestival. De volledige line-up wordt binnenkort bekendgemaakt. 

2 reacties

 • sofie verbrugghe

  3 maanden geleden
  Ik bestel als Muse komt!Dus wacht nog even af
 • Paul Verbeeck

  3 maanden geleden
  94 euro , die dag moet je nog eten en drinken (3,5€ per consumptie). Als je moet kiezen tussen dit of je andere kosten betalen , sparen voor de volgende winter warm te zitten ? Keuze is snel gemaakt dan . De organisatie zal er wel bij varen met deze prijzen . Zal wel een kleiner evenement bezoeken .
 1. Paul McCartney schrijft geschiedenis als oudste headliner ooit op Britse festival Glastonbury: “Het voelt zo goed om hier te staan”
  Muziek

  Paul McCartney schrijft geschiede­nis als oudste headliner ooit op Britse festival Glastonbu­ry: “Het voelt zo goed om hier te staan”

  De 80-jarige Paul McCartney heeft afgelopen zaterdag geschiedenis geschreven. De Britse zanger stond namelijk als oudste headliner ooit op het Britse festival Glastonbury. De set van de voormalige Beatles-zanger stelde overigens niet teleur. Zo zong McCartney niet alleen een virtueel duet met de overleden John Lennon. De wereldberoemde artiest had voor de gelegenheid ook nog twee special guests met zich meegebracht.