Robbie Williams in 'Rock DJ'.
Volledig scherm
Robbie Williams in 'Rock DJ'. © YouTube

Robbie Williams wil videoclip van ‘Rock DJ’ overdoen: “Hij was te controversieel”

MuziekRobbie Williams wil het twintigjarig jubileum van zijn hit ‘Rock DJ’ vieren met een nieuwe videoclip bij het nummer. Dat stelt althans de regisseur van de originele clip Vaughan Arnell in een interview met de Britse krant Metro.

2 reacties

 • Patrick Marinus

  1 jaar geleden
  Ik snap het wel. Zonder meer een machtig nummer, maar ik heb nooit de boodschap van de clip begrepen. Ik dacht dat dit aan mij lag, maar ik ben godzijdank niet alleen...
 • Wendy Steegmans

  1 jaar geleden
  Meesterlijke videoclip. Tijd dat nog alles kon en mocht...
 1. Tomorrowland wil volgend jaar drie festivalweekends: “Uit economische noodzaak”
  MUZIEK
  143

  Tomorrow­land wil volgend jaar drie festival­week­ends: “Uit economi­sche noodzaak”

  Komen er volgende zomer drie festivalweekends voor Tomorrowland? Als het aan de organisatie ligt wel. De groep achter het festival gaat daarvoor een aanvraag indienen bij de gemeenten Boom en Rumst en de provincie Antwerpen. “We doen dit uit economische noodzaak en ter compensatie van alle annuleringen”, klinkt het. Maar is een derde festivalweekend wel realistisch? VTM NIEUWS zocht het uit in de uitzending van 19 uur.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).